HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - Édes Ananász

HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - Édes Ananász

1 490 Ft
  • Cikkszám: HD30291
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 600 g
  • Egységár: 2 483 Ft/kg

Ez a termékcsalád nem új a palettán, régóta sokak kedvence, amely adalékanyagként kezdte a pályafutását a Haldorádó termékek között. Az elmúlt években azonban annyira felfutott az érdeklődés az etető és micro pelletek iránt, hogy úgy véltük, kiemeljük az átlagos termékek sorából. 2024-től Carp Micro Pellet néven lehet a megújult receptúrájú, még jobb minőségű, még színesebb és ízesebb, de változatlan árú termékcsaládot elérni. Használható hagyományos etetőanyagok feljavítására, adalékanyagként. Használható önállóan method vagy bordás kosárba is töltve. PVA tasakba vagy halóba helyezve, roppantott bojlival keverve, a nagyponty-horgászat során is helytáll. De akár spombolhatunk is vele.

10 féle változatban kínáljuk, ezek: Csoki Narancs, Édes Ananász, Eper, Chilis Tintahal, Fekete Tintahal, TripleX, Kókusz & Tigrismogyoró, Mangó, Champion Corn, valamint Spanyol Mogyoró

Carp Micro Pellet - Édes Ananász
Az Édes Ananász a Haldorádó paletta egyik meghatározó ízvilága. Kellemesen édes aromája és íze az érett ananászét adja vissza. Élénksárga színe a pontyhorgászatban az egyik leggyakoribb és legeredményesebb csaliárnyalat.

Hasonló termékek

Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Mangó
Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Mangó 1 590 Ft Készlet: Raktáron (42 db)
Haldorádó 4S Method Pellet Mix - Tavasz
Haldorádó 4S Method Pellet Mix - Tavasz 1 990 Ft Készlet: Raktáron (28 db)
Haldorádó MONSTER Pellet Box - Hot Mangó
Haldorádó MONSTER Pellet Box - Hot Mangó 2 990 Ft Készlet: Beszerzés alatt
GINOP