Folyékony aroma - Amúr

Haldorádó Aroma Tuning - Nagy Amur
Haldorádó Aroma Tuning - Nagy Amur 1 990 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
HALDORÁDÓ Top Method Feeder Activator Gel - AMUR
HALDORÁDÓ Top Method Feeder Activator Gel - AMUR 1 990 Ft Készlet: Raktáron (45 db) Új
HALDORÁDÓ Top Method Feeder Activator Spray - AMUR
HALDORÁDÓ Top Method Feeder Activator Spray - AMUR 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db) Új
Cikkszám: HDFM-AT-NA
Készlet: Raktáron (50< db)

1 990 Ft

Haldorádó Aroma Tuning Nagy Amur sötétzöld színű, sűrű, tömény kevert aroma. Az etetőanyag tesztek során vált világossá, hogy az amur mennyire jól reagál a nyári meleg vizekben a különböző zöldfűszerek keverékéből alkotott aromákra. Akik nem kedvelik ezeket a fűszereket, azok elé egy erős, tömény illat tárul a flakon kibontásakor, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem nekünk készül, valamint, hogy a célhalunk az AMUR, aki pedig pont ezekre „bukik”. Ebbe az aromába áztatott magvakkal vagy ezzel bekevert etetőanyagokkal, garantáltan az etetésünkre tudjuk csalni a torpedótestű növényevőket. Ennek az aromának is a gyümölcscukor szirup a hordozó anyaga, így egy fűszeres, ugyanakkor édes ízű terméket vehetünk kézbe. Az aroma a Haldorádó etetőanyag családból a Nagy Amur, a Red Tuning pelletek közül szintén a Nagy Amur, valamint az azonos nevű üveges kukoricával megegyező ízvilágú.

Cikkszám: HD25587
Készlet: Raktáron (45 db)

1 990 Ft

A method horgászatok során az egyik leggyakrabban alkalmazott aromaféleségek a gél állagú ízesítők. Ezek használata egyszerű, és pillanatok alatt fel lehet vinni a kezelt felületre.
A Top Method Feeder Activator Gel három változatban került forgalomba, mégpedig a névadó halfaj horgászatát leginkább elősegítő kivitelben. Ahogy a Top Method Feeder etetőanyagok, úgy a család aromaváltozata is az Amur, a Caras és a White Carp változatokban érhető el a kínálatban.

Az Amur fluozöld színű, hínár, sás és zöldfűszer ízesítésű, a kosár felületén nagy fluo zöld bevonatot képző aroma, a Caras nagyon kellemes, mézes ízű, sárga, és ugyanilyen színű bevonatot képez a megtölött kosár felületén, míg a White Carp vanília ízű, és természetesen fehér, ami sejtelmessé, opálossá teszi a kosár körüli vizet.

Cikkszám: HD25679
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

A method horgászatok során leggyakrabban alkalmazott aromaféleségek a spray állagú ízesítők. Ezek használata egyszerű, és pillanatok alatt fel lehet vinni a kezelt felületre.
A Top Method Feeder Activator Spray három változatban kerül forgalomba, mégpedig a névadó halfaj horgászatát leginkább elősegítő kivitelben. Ahogy a Top Method Feeder etetőanyagok, úgy a család aromaváltozata is az Amur, a Caras és a White Carp változatokban érhető el a kínálatban.

Az Amur fluozöld színű, hínár, sás és zöldfűszer ízesítésű, a vízben nagy fluo zöld felhőt képző aroma, a Caras nagyon kellemes, mézes ízű, sárga, és ugyanilyen színű felhőt képez a vízben, míg a White Carp vanília ízű, és természetesen fehér, ami sejtelmessé, opálossá teszi a kosár körüli vizet.

GINOP