THERMACELL TERMÉKEK

Thermacell Mini lámpa  (sötét bronz)
Thermacell Mini lámpa (sötét bronz) 11 990 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fehér
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fehér 11 990 Ft Készlet: Raktáron (21 db)
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fekete
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fekete 11 990 Ft Készlet: Raktáron (23 db)
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Lime zöld
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Lime zöld 11 990 Ft Készlet: Raktáron (15 db)
Thermacell szúnyogriasztó készülék - olivzöld
Thermacell szúnyogriasztó készülék - olivzöld 11 990 Ft Készlet: Raktáron (2 db)
Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos
Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos 14 990 Ft Készlet: Raktáron (40 db)
Thermacell Szúnyogriasztó Lámpa
Thermacell Szúnyogriasztó Lámpa 14 750 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell Szúnyogriasztó Utántöltő 48 órás
Thermacell Szúnyogriasztó Utántöltő 48 órás 9 350 Ft Készlet: Raktáron (18 db)
Thermacell tok terepszínű
Thermacell tok terepszínű 4 990 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Cikkszám: MR-PSL
Készlet: Raktáron (7 db)

11 990 Ft

Cikkszám: MR-PBR
Készlet: Raktáron (2 db)

11 990 Ft

Cikkszám: MR-PBG
Készlet: Raktáron (4 db)

11 990 Ft

Cikkszám: BP24
Készlet: Raktáron (50< db)

3 790 Ft

Cikkszám: BP48
Készlet: Raktáron (41 db)

6 290 Ft

Cikkszám: MR-9S
Készlet: Beszerzés alatt

11 990 Ft

Mini-Lantern (sötét bronz) kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót. Az asztalra, vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú. A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. Tartozék: 1 bután patron+3 db 4 órás lapka. További fontos jellemzői:- 98%-os hatékonyság, - szagtalan, - a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat. Levehető az alsó részről (fény), így használható külön Led lámpaként. 

Cikkszám: MR-300W
Készlet: Raktáron (21 db)

11 990 Ft

Cikkszám: MR-300K
Készlet: Raktáron (23 db)

11 990 Ft

Cikkszám: MR-LJ
Készlet: Raktáron (15 db)

11 990 Ft

Cikkszám: MR-300G
Készlet: Raktáron (2 db)

11 990 Ft

ThermaCELL MR-300G hordozható speciális szúnyogriasztó készülék.Új dizájn, új kialakítás jellemzi az MR-300G készüléket. A készülék a már megszokott módon a többi ThermaCELL készülékkel megeggyező elven működik. A lapkák és a bután palack is megeggyezik az előző modellekkel (MR-G, MR-GJ, MR-XJ, MR-WJ,MR-TJ,stb...). Tartozéka (az alap csomag) 3db lapka és 1db bután palack ami 12órányi szúnyogriasztásra elegendő, továbbá az övcsipesz amit a készülék hátuljába az erre kialakított helyre egy mozdulattal berakhatunk. A készülék a bekapcsolást követően 10-15 perc elteltével egy megközelítőleg 21m2 területen 98% hatékonysággal képes a szúnyogokat riasztani. Figyelem!! A ThermaCELL lapkák speciális hatóanyaggal és koncentrátummal rendelkeznek nem összetévesztendő hagyományos beltéri szúgyogriasztó készülékek lapkáival! A ThermaCELL készüléket csak és kizárólag kültéren használja. A riasztás megszakítható a készülék kikapcsolásával. Ez esetben a lapka em melegszik így nem párolog a hatóanyag illetve a bután gáz nem fogy. A riasztás bármikor folytatható az ismételt üzembe hellyezéssel, egy óra vagy akár több hét elteltével is ugyanazzal a lapkával és gázpatronnal. 

Cikkszám: MR-450
Készlet: Raktáron (40 db)

14 990 Ft

Az MR-450 a ThermaCell legújabb, erősített kivitelű gázpatronos szúnyogriasztó készüléke. Működése megegyezik az MR-150 típusokkal, de jóval masszívabb, gumírozott, ütésálló házzal kerül forgalomba, így bátran használható extrémebb körülmények közt is. A megerősített ház mellett LED működés visszajelzővel is ellátták. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Tartozéka (az alap csomag) 3db lapka és 1db bután palack ami 12órányi szúnyogriasztásra elegendő, továbbá az övcsipesz amit a készülék hátuljába az erre kialakított helyre egy mozdulattal berakhatunk. A készülék a bekapcsolást követően 10-15 perc elteltével egy megközelítőleg 21m2 területen 98% hatékonysággal képes a szúnyogokat riasztani. Figyelem!! A ThermaCELL lapkák speciális hatóanyaggal és koncentrátummal rendelkeznek nem összetévesztendő hagyományos beltéri szúgyogriasztó készülékek lapkáival! A ThermaCELL készüléket csak és kizárólag kültéren használja. A riasztás megszakítható a készülék kikapcsolásával. Ez esetben a lapka em melegszik így nem párolog a hatóanyag illetve a bután gáz nem fogy. A riasztás bármikor folytatható az ismételt üzembe hellyezéssel, egy óra vagy akár több hét elteltével is ugyanazzal a lapkával és gázpatronnal. 

Cikkszám: MR-9W
Készlet: Beszerzés alatt

14 750 Ft

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót. Az asztalra, vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú. A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A doboz 1 db utántölthető készüléket, 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz. További fontos jellemzői:- 98%-os hatékonyság, - szagtalan, - a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat.

Cikkszám: R-4
Készlet: Raktáron (18 db)

9 350 Ft

Utántöltő csomag ThermaCell szúnyogriasztó készülékhez. 48-órára elegendő utántöltő csomag ThermaCell szúnyogriasztó készülékhez, mely tartalmaz 4 db butángáz patront és 12 db lapocskát.

Cikkszám: MR-HTJ
Készlet: Beszerzés alatt

4 990 Ft

Thermacell tok terepszínű (MR-GJ/XJ/WJ/TJ típusokhoz)

GINOP