THERMACELL TERMÉKEK

Thermacell Elektromos szúnyogcsapda
Thermacell Elektromos szúnyogcsapda 46 990 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell Mini lámpa  (fekete)
Thermacell Mini lámpa (fekete) 13 450 Ft Készlet: Raktáron (11 db)
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fehér
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fehér 13 450 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fekete
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fekete 13 450 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Lime zöld
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Lime zöld 13 450 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell szúnyogriasztó készülék - olivzöld
Thermacell szúnyogriasztó készülék - olivzöld 13 450 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos
Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos 16 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Thermacell Szúnyogriasztó Lámpa
Thermacell Szúnyogriasztó Lámpa 16 490 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell Szúnyogriasztó Utántöltő 120 órás
Thermacell Szúnyogriasztó Utántöltő 120 órás 24 002 Ft Készlet: Raktáron (16 db)
Cikkszám: MT-100
Készlet: Beszerzés alatt

46 990 Ft

Thermacell MT-100 Elektromos Szúnyogcsapda 1500m2 területre + csalianyaggal

Tartsd szúnyogmentesen kerted, vagy bármilyen szabadidős területeid a Thermacell szúnyogcsapda segítségével. Garantált védelem akár 1500 m2-en. Használható kertben, teraszon, kempingben, bármilyen szabadidős területen, ahol a szúnyogok kellemetlenné tehetik a kint tartózkodást. A szúnyogok érzékelik a testünk által kibocsátott szagot, hőt és verítéket. Az MT-100 imitálja, leutánozza ezeket a jeleket, és a csalianyag és UV lámpa segítségével közel csalogatja a szúnyogokat a csapda vákuumos beszívó nyílásához, ahol a készülék erős ventilátora a szúnyogokat a csapda tartályába szippantja. A szúnyog csapda 1500 m2 területen hatékony.
Jellemzői:
- 1500 m2 védelmet biztosít
- 220 V-os tápfeszültségről működik
- 1 db csalikapszulát tartalmaz a csomag
- Kezelése könnyű és szinte teljesen karbantartásmentes

Cikkszám: MR-PSW
Készlet: Raktáron (4 db)

13 650 Ft

Cikkszám: MR-PSL
Készlet: Raktáron (17 db)

13 650 Ft

Cikkszám: MR-PSB
Készlet: Raktáron (23 db)

13 650 Ft

Cikkszám: BP24
Készlet: Raktáron (44 db)

4 332 Ft

Cikkszám: BP48
Készlet: Raktáron (50< db)

7 050 Ft

Cikkszám: MR-PSLL2
Készlet: Raktáron (11 db)

13 450 Ft

Mini-Lantern (sötét bronz) kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót. Az asztalra, vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú. A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. Tartozék: 1 bután patron+3 db 4 órás lapka. További fontos jellemzői:- 98%-os hatékonyság, - szagtalan, - a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat. Levehető az alsó részről (fény), így használható külön Led lámpaként. 

Cikkszám: MR-300W
Készlet: Beszerzés alatt

13 450 Ft

Cikkszám: MR-300K
Készlet: Beszerzés alatt

13 450 Ft

Cikkszám: MR-LJ
Készlet: Beszerzés alatt

13 450 Ft

Cikkszám: MR-300G
Készlet: Raktáron (50< db)

13 450 Ft

ThermaCELL MR-300G hordozható speciális szúnyogriasztó készülék.Új dizájn, új kialakítás jellemzi az MR-300G készüléket. A készülék a már megszokott módon a többi ThermaCELL készülékkel megeggyező elven működik. A lapkák és a bután palack is megeggyezik az előző modellekkel (MR-G, MR-GJ, MR-XJ, MR-WJ,MR-TJ,stb...). Tartozéka (az alap csomag) 3db lapka és 1db bután palack ami 12órányi szúnyogriasztásra elegendő, továbbá az övcsipesz amit a készülék hátuljába az erre kialakított helyre egy mozdulattal berakhatunk. A készülék a bekapcsolást követően 10-15 perc elteltével egy megközelítőleg 21m2 területen 98% hatékonysággal képes a szúnyogokat riasztani. Figyelem!! A ThermaCELL lapkák speciális hatóanyaggal és koncentrátummal rendelkeznek nem összetévesztendő hagyományos beltéri szúgyogriasztó készülékek lapkáival! A ThermaCELL készüléket csak és kizárólag kültéren használja. A riasztás megszakítható a készülék kikapcsolásával. Ez esetben a lapka em melegszik így nem párolog a hatóanyag illetve a bután gáz nem fogy. A riasztás bármikor folytatható az ismételt üzembe hellyezéssel, egy óra vagy akár több hét elteltével is ugyanazzal a lapkával és gázpatronnal. 

Cikkszám: MR-450
Készlet: Raktáron (50< db)

16 690 Ft

Az MR-450 a ThermaCell legújabb, erősített kivitelű gázpatronos szúnyogriasztó készüléke. Működése megegyezik az MR-150 típusokkal, de jóval masszívabb, gumírozott, ütésálló házzal kerül forgalomba, így bátran használható extrémebb körülmények közt is. A megerősített ház mellett LED működés visszajelzővel is ellátták. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Tartozéka (az alap csomag) 3db lapka és 1db bután palack ami 12órányi szúnyogriasztásra elegendő, továbbá az övcsipesz amit a készülék hátuljába az erre kialakított helyre egy mozdulattal berakhatunk. A készülék a bekapcsolást követően 10-15 perc elteltével egy megközelítőleg 21m2 területen 98% hatékonysággal képes a szúnyogokat riasztani. Figyelem!! A ThermaCELL lapkák speciális hatóanyaggal és koncentrátummal rendelkeznek nem összetévesztendő hagyományos beltéri szúgyogriasztó készülékek lapkáival! A ThermaCELL készüléket csak és kizárólag kültéren használja. A riasztás megszakítható a készülék kikapcsolásával. Ez esetben a lapka em melegszik így nem párolog a hatóanyag illetve a bután gáz nem fogy. A riasztás bármikor folytatható az ismételt üzembe hellyezéssel, egy óra vagy akár több hét elteltével is ugyanazzal a lapkával és gázpatronnal. 

Cikkszám: MR-9W
Készlet: Beszerzés alatt

16 490 Ft

Elegáns kerti lámpa, mely magába fogadja a szúnyogriasztót. Az asztalra, vagy más egyenes felületre helyezhetjük, egy mécsesnek megfelelő erősségű fénye ki és bekapcsolható, s a használt LED-technológiának köszönhetően hosszú élettartamú. A Thermacell Szúnyogriasztós kerti lámpa egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A doboz 1 db utántölthető készüléket, 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz. További fontos jellemzői:- 98%-os hatékonyság, - szagtalan, - a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat.

Cikkszám: R-10
Készlet: Raktáron (16 db)

24 002 Ft

Utántöltő csomag ThermaCell szúnyogriasztó készülékhez. 120-órára elegendő utántöltő csomag ThermaCell szúnyogriasztó készülékhez, mely tartalmaz 10 db butángáz patront és 30 db lapocskát.

GINOP