Method mixek

Method Mix 50:50 Black
Method Mix 50:50 Black 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix 50:50 Green
Method Mix 50:50 Green 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Aqua-Mix
Method Mix Aqua-Mix 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Csokoládé-Hal
Method Mix Csokoládé-Hal 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Eper-Hal
Method Mix Eper-Hal 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Fekete Bársony
Method Mix Fekete Bársony 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Fokhagymás Sült Máj
Method Mix Fokhagymás Sült Máj 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Fűszeres-Húsos
Method Mix Fűszeres-Húsos 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Hidegvízi
Method Mix Hidegvízi 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Protein-Squid
Method Mix Protein-Squid 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Vörös Bársony
Method Mix Vörös Bársony 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Method Mix Zöld fűszeres
Method Mix Zöld fűszeres 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
PRO SERIES Method Mix Csoki-Narancs
PRO SERIES Method Mix Csoki-Narancs 1 860 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
PRO SERIES Method Mix Krill
PRO SERIES Method Mix Krill 1 860 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
PRO SERIES Method Mix Mozaikbors
PRO SERIES Method Mix Mozaikbors 1 860 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Cikkszám: TM038
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Speciális 50-50% arányú komplex keveréke a magas minőségű halas pelleteknek és az édes piskótáknak. Összetételüknek köszönhetően gyors táplálkozási reakciót váltanak ki a halakból és sokáig az etetésen tartják őket. Évszaktól függetlenül jól használhatók intenzív tavakon és természetes jellegű vizeken is, ahol a célhal elsősorban a ponty és a kárász.

Cikkszám: TM039
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

A zöld színű etetőanyag sikeressége abban is rejlik, hogy színe által nem riasztja a halakat, viszont olyan illat és íz felhőt képez a kosarunk körül, ami számukra felettébb csábító.
Speciális 50-50 % arányú komplex keveréke a magas minőségű halas pelleteknek és az édes piskótáknak. Összetételének köszönhetően gyors táplálkozási reakciót vált ki a halakból és sokáig az etetésen tartja őket.
Évszaktól függetlenül jól használható intenzíven telepített tavakon és természetes vizeken is.
Legjobb eredményt ott érhetjük el vele, ahol a célhal elsősorban a ponty és a kárász

Cikkszám: TM183
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

A népszerű halnevelő Aqua pelletek megfelelő keverékének őrleménye. Olyan keveréket állítottunk össze, amely tapasztalatunk szerint még nagyobb intenzitással hat a halakra. A tógazdaságokból telepített halak jól ismerik ezeket a pelleteket, mivel egyre több halnevelőben ezzel etetik a halakat. Natúr jellegű, ezért igény szerint aromázható. Pontyok, Kárászok, Keszegek és Tokhalak számára ajánlott.

Cikkszám: TM171
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Kifejezetten a feederes pontyhorgászok számára kifejlesztett nagyon magas protein tartalmú etetőanyag.
Az etetőanyag magas, 60% feletti fehérjetartalmú összetevői, vanília-krém-hal ízvilága az új irányzatot a halas jelleget tükrözik.
Összetevői a lehető legrövidebb időn belüli legeredményesebb horgászat céljainak figyelembevételével lettek összeválogatva. Ennek megfelelően alapja Halibut, Premium Carp és Tilápia pellet őrleménye, továbbá halfehérje liszt, glutén, sörélesztő capsicin és különböző aminosavak ( L-serine, L-glycine, L-alenine, L-lysine) keveréke. A capsicin a gyors, hatásos csalogató hatást a sörélesztő pedig a kitint biztosítja, melyek a ponty számára a természetes táplálkozási körülmények közt nélkülözhetetlenek. Szénhidrát tartalmú adalékai a ponty energiaszükségletét fedezik. Omega 3 zsírsav tartalma a gyors emésztést segíti elő, amely még kívánatosabbá teszi a halak számára. Egyenletesen finom szemcsézetű, barna színű, édes ízű etetőanyag, Premium Carp mikro pellettel. Fehérje tartalma miatt jellegzetesen büdös illatú, de ezáltal a pontyok számára igen vonzó.
Bekeveréséhez 4 dl víz szükséges. Jellemzően igen kevés mennyiség kell belőle egy-egy horgászathoz. Más etetőkhöz is jól keverhető, növeli azok protein tartalmát. Simítózáras tasakba van csomagolva, így, ha nem fogy el a teljes mennyiség, a tasak tartalma visszazárható.

Cikkszám: TM166
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Édes-gyümölcsös jellegű etetőanyag. Őrölt pelletek keverékéből, eper és hal aroma felhasználásával készített négy évszakos Method Mix.
Az eper talán az egyik legfogósabb aroma ponty horgászatánál.
A magas fehérjetartalmú pellet őrlemény pedig messzemenően kielégíti a pontyok energia igényét.
Alkalmas a hideg késő őszi, vagy kora tavaszi víznél, de felmelegedett vízben is eredményesen horgászhatunk vele.
Ponty és kárász horgászatánál rendkívül hatékony.
Bekeverése egyszerű, a tasak tartalmát 4 dl víz hozzáadásával kell megkeverni és 20 percig állni hagyni.

Cikkszám: TM040
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Magas fehérje tartalmú, egyenletesen finomra őrölt, fekete színű, NEM hallisztes alapú, egyedi aroma keverékkel készített feeder etető. A fekete szín a legtöbb horgászvízen működik, ezért készítettük ezt is ilyenre. Tartalmaz finomra őrölt édes fluo morzsát is, mely még fogósabbá teszi. Egész szezonos etetőanyag. Nagyon ügyeltünk az etető egyszerű felhasználhatóságára. A bekeveréséhez 4 dl víz szükséges, melyet egyben hozzá is önthetünk egy tasak tartalmához. Bekeverés után állni kell hagyni egy kicsit, majd ismét keverjük át és tetszés szerint finom lyukú rostán át is törhetjük.

Cikkszám: TM172
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Kifejezetten meleg vizekre, igen fogós aroma keverékkel, többféle pontypellet örleményéből készített magas fehérjetartalmú etetőanyag. Különösen ponty horgászatához javasolt intenzív pontyos vizeken. Rendkívül egyszerű a bekeverése is, hiszen a tasak tartalmát egy vödörbe kell önteni, majd 4 dl víz hozzáadásával megkeverni és 20 percig állni hagyni. Ha nem akarjuk a tasak teljes tartalmát felhasználni, akkor a másik bekeverési mód, amikor kettő egység etetőanyagot megkeverünk egy egység vízzel.

Cikkszám: TM169
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

A kifejezetten a pontyhorgászok számára kifejlesztett nagyon magas protein tartalmú etetőanyag család tagja. Az etetőanyag magas, 60% fölötti fehérjetartalmú összetevői, ízvilága, az új irányzatot, a halas jelleget tükrözik, és a lehető legrövidebb időn belüli legeredményesebb horgászat céljainak figyelembevételével lettek összeválogatva. Ennek megfelelően alapja a Halibut, Premium Carp és Koi pellet őrleménye, továbbá halfehérje liszt, glutén, sörélesztő, erős fűszerek, húskivonat és különböző aminosavak ( L-serine, L-glycine, L-alenine, L-lysine) keveréke. Omega 3 zsírsav tartalma a gyors emésztést segíti elő, amely még kívánatosabbá teszi a halak számára. Egyenletesen finom szemcsézetű, nyershús színű etetőanyag, mikropellettel. Többféle pellet, hallisztek, fűszer és hús kivonat vannak összedarálva, melyek egy különleges ízesítésű etetőanyagot alkotnak. A Fűszeres ? Húsos Feeder etető minden tekintetben tökéletes nagytestű halak, ponty, dévér, compó és márna, horgászatához. A horgászati szituációnak megfelelően többféle módon használható. Egyszerűen csak felvizezve (0,4 l víz egy tasak etetőanyaghoz), jól át kell keverni és 20 percet állni hagyni, hogy az etetőanyag minden szemcséje jól felszívja a vizet. Ezután célszerű áttörni egy rostán. Egyformán használható minden etetőkosárhoz és feeder kosárhoz, vagy kissé szárazabbra készítve és gombócot gyúrva belőle, etetéshez is.

Cikkszám: TM041
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Magas fehérje tartalmú, egyenletesen finomra őrölt, fekete színű, hallisztes alapú, vörös áfonya - koriander aromával készített feeder etető. A fekete szín a fenék színétől függetlenül a téli letisztult, átlátszó vizek miatt szükséges. A késő őszi, kora tavaszi vizek etetőanyaga. Nagyon ügyeltünk az etető egyszerű felhasználhatóságára. A bekeveréséhez 4 dl víz szükséges, melyet egyben hozzá is önthetünk egy tasak tartalmához. Bekeverés után állni kell hagyni egy kicsit, majd ismét keverjük át és tetszés szerint finom lyukú rostán át is törhetjük.

Cikkszám: TM170
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Magas fehérje tartalmú pelletek keverékének őrleményéből készült, tintahal lisztet is tartalmazó, sötét színű method horgászathoz készített, elsősorban melegebb vizekhez ajánlott etetőanyag. 

Cikkszám: TM175
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Egyenletesen finomra őrölt, vörös színű, NEM hallisztes alapú, egyedi eper-joghurt aroma keverékkel készített method feeder etető. Tartalmaz finomra őrölt édes fluo morzsát is, mely még fogósabbá teszi. Egész szezonos etetőanyag. Bekeverés után állni kell hagyni egy kicsit, majd ismét keverjük át és tetszés szerint finom lyukú rostán át is törhetjük.

Cikkszám: TM173
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

A Zöld Fűszeres Method Mix a TOP MIX egyik legszélesebb körben felhasználható etetőanyaga. Egyaránt használható verseny és kedvtelési célú horgászatoknál. Többféle ponty pellet örleményének keverékéből készül. Speciális és igen hatásos aromakeveréke alkalmassá teszi ponty, keszegfélék és kárász horgászatához kora tavasztól késő őszig. Semmihez sem hasonlítható különleges fűszeres jellege mágnesként vonzza a halakat a horgunkhoz akkor is, amikor más csalit meg sem szagolnak. Rendkívül egyszerű a bekeverése is, hiszen a tasak tartalmát egy vödörbe kell önteni, majd 4 dl víz hozzáadásával megkeverni és 20 percig állni hagyni. Ha nem akarjuk a tasak teljes tartalmát felhasználni, akkor a másik bekeverési mód, amikor kettő egység etetőanyagot megkeverünk egy egység vízzel.

Cikkszám: TM051
Készlet: Raktáron (50< db)

1 860 Ft

Csúcs minőségű, 40% fölötti fehérjét tartalmazó, roppantott COPPENS pelletek keverékéből készült  etetőanyag. Intenzív csoki-narancs illatú, közepesen finom szemcsészetű. A fokozottabb csalogató hatás kedvéért fluo narancs színű pellettel dúsítottuk. Egész szezonos etetőanyag.

Cikkszám: TM045
Készlet: Raktáron (50< db)

1 860 Ft

A speciális pellet roppantási eljárással készülő KRILL könnyű szerkezetű, magas protein tartalmú, hallisztes, az év minden szakában ideális method keverék. Az etetőanyag kizárólag magas emészthetőségű, roppantott pelletek keverékéből, krill liszt hozzáadásával készül, mely a békés halakat azonnal a táplálék felvételére ösztönzi anélkül, hogy eltelnének vele. Azáltal, hogy csak roppantott pelletek keverékéből készül, tapadása, bontása, vízszükséglete pontosan kalibrálható. A nedves állapotban is vörös színű keverék kiváló hordozója lehet az élénk színű method pelleteknek, wafterseknek.

Cikkszám: TM047
Készlet: Raktáron (50< db)

1 860 Ft

Magas fehérjetartalmú roppantott pelletek, LT halliszt, fekete, zöld és vörös bors felhasználásával készített durva szemcsézetű feeder etetőanyag. A felhasznált fűszerek jellege miatt erős, édes és intenzív bors illatú.

GINOP