Folyóvízi

Haldorádó  - Sajtos Bajszos
Haldorádó - Sajtos Bajszos 1 490 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó Bázis Mix - Scobar/ Paduc, márna
Haldorádó Bázis Mix - Scobar/ Paduc, márna 1 190 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó Bázis Mix-Folyóvízi Alap
Haldorádó Bázis Mix-Folyóvízi Alap 1 190 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó BIG RIVER - Busa
Haldorádó BIG RIVER - Busa 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó BIG RIVER - Fürge Márna etetőanyag
Haldorádó BIG RIVER - Fürge Márna etetőanyag 1 690 Ft Készlet: Raktáron (34 db)
Haldorádó BIG RIVER - Mohos Dévér etetőanyag
Haldorádó BIG RIVER - Mohos Dévér etetőanyag 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó BIG RIVER - Öreg Ponty etetőanyag
Haldorádó BIG RIVER - Öreg Ponty etetőanyag 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Cikkszám: HDFMSB
Készlet: Raktáron (50< db)

1 490 Ft

A széria folyóvízi horgászatra kifejlesztett tagja a SAJTOS BAJSZOS. A régóta várt keverék a folyóvízi horgászok új, hatékony halcsalogatója. Kifejezetten hatásos márna, paduc, jászkeszeg, sőt időnként nagytestű dévérkeszegek horgászata során is. Ez egy igazán különleges keverék, amely az év minden időszakában garantáltan eredményesen használható. Mi adja vonzerejét? Miért más, mint egy átlagos folyóvízi etetőanyag? 17 különböző (a szám nem elírás!) precízen adagolt alkotóelemből áll !!! Mindegyik meghatározó szerepet tölt be, amelyek együtt, tovább erősítik egymás hatását és döbbenetes módon fokozzák a táplálkozási ingert. Ha egyszer erre rátalált a hal, garantáltan nem tágít a közeléből, amíg akár egy morzsát is talál a mederfenéken!

Cikkszám: MBM25-SC
Készlet: Raktáron (50< db)

1 190 Ft

A BÁZIS MIX tagjai jó alapot nyújtanak más etetőanyagokkal, aromákkal, adalékanyagokkal való keveréshez is. Eredményesen használhatók a ponty, keszegfélék, kárász és a márna horgászata során is, legyen szó bármilyen módszerről. Ha néhány szóban kellene jellemezni ezt a családot, akkor a következőket lehetne mondani: gazdaságos megoldás és jó fogás!

Cikkszám: MBM25-FA
Készlet: Raktáron (50< db)

1 190 Ft

Sokan kérték tőlünk, hogy készítsünk kedvező árú, nagy kiszerelésű etetőanyagot is, mert gyakorta komoly mennyiséget kell beszórni például folyóvízen vagy nagy tavakon, ahol nagy mennyiségű etetéssel lehet a halakat a horgászhelyre csalni és megtartani. Azt pedig csak kevesen tehetik meg, hogy a jó minőségű, de drágább etetőanyagokból szórjanak be sok-sok kilót. A BÁZIS MIX tagjai jó alapot nyújtanak más etetőanyagokkal, aromákkal, adalékanyagokkal való keveréshez is. Eredményesen használhatók a ponty, keszegfélék, kárász és a márna horgászata során is, legyen szó bármilyen módszerről. Ha néhány szóban kellene jellemezni ezt a családot, akkor a következőket lehetne mondani: gazdaságos megoldás és jó fogás! Három népszerű ízesítésben: Mézes Ponty, Epres Ponty és Folyóvízi Alap kerülnek forgalomba.

Cikkszám: HD18442
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

A BIG RIVER etetőanyag család megalkotásakor fontos szempont volt, hogy olyan tartalmas, komplex keverékeket adhassunk a felhasználók kezébe, amelyekhez csak vizet kell önteni. A zacskók felbontása után már jól látszik, hogy ezekben van anyag bőven, semmit sem spóroltunk ki belőlük! A három legnépszerűbb folyóvízi halfajhoz: a ponty, dévérkeszeg és márna ízléséhez optimalizáltuk ezek beltartalmát, sőt 2021-től egy igazán különleges keverékkel a Busa változattal is bővült a paletta.
Ezek az etetőanyagok az átlagosnál nagyobb, 1,5 kg-os kiszerelésben kerülnek forgalomba, amely bőven elegendő egy délutáni horgászatra, és így az egységár is kedvezőbb. A folyóvízi horgászatra készülő horgásznak nincs más teendője, mint a megfelelő halfajra specializált változatot kiválasztani, majd élvezni munkánk gyümölcsét!
A BUSA egy kicsit kilóg a sorból, ugyanis ez a változat finomszemcsés keverék, hiszen a természetes vizekben hatalmasra növő planktonevők horgászatára lett kifejlesztve. Óriási felhőt képez a vízben, amellyel felkelti a busák figyelmét. Magas fehérjetartalma miatt a planktonevő halak mohón szűrik át a vizet a gombóc közelében, így horogra is csalhatók! Különlegessége, hogy bár látványosan dolgozik felfelé is, az etetőanyagból gyúrt gombóc magja sokáig egyben marad, így biztosítva azt, hogy a rövid horogelőkét is felszippanthassa a hal. Ez a keverék kellemes menta ízesítést kapott, amely a hosszas tesztelés során a legcsábítóbb ízesítésnek bizonyult a busák célzott horgászata során.

Cikkszám: HD12563
Készlet: Raktáron (34 db)

1 690 Ft

Cikkszám: HD12570
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

Cikkszám: HD12556
Készlet: Raktáron (50< db)

1 690 Ft

GINOP