HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - TripleX

HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - TripleX

1 490 Ft
  • Cikkszám: HD30277
  • Készlet: Beszerzés alatt
  • Kiszerelés: 600 g
  • Egységár: 2 483 Ft/kg

Ez a termékcsalád nem új a palettán, régóta sokak kedvence, amely adalékanyagként kezdte a pályafutását a Haldorádó termékek között. Az elmúlt években azonban annyira felfutott az érdeklődés az etető és micro pelletek iránt, hogy úgy véltük, kiemeljük az átlagos termékek sorából. 2024-től Carp Micro Pellet néven lehet a megújult receptúrájú, még jobb minőségű, még színesebb és ízesebb, de változatlan árú termékcsaládot elérni. Használható hagyományos etetőanyagok feljavítására, adalékanyagként. Használható önállóan method vagy bordás kosárba is töltve. PVA tasakba vagy halóba helyezve, roppantott bojlival keverve, a nagyponty-horgászat során is helytáll. De akár spombolhatunk is vele.

10 féle változatban kínáljuk, ezek: Csoki Narancs, Édes Ananász, Eper, Chilis Tintahal, Fekete Tintahal, TripleX, Kókusz & Tigrismogyoró, Mangó, Champion Corn, valamint Spanyol Mogyoró

Carp Micro Pellet – TripleX
A Nagy Ponty – Tintahal – Frankfurti Kolbász kevert aromával rendelkező, fekete – sárga – piros szemekből álló mix tökéletes kiegészítője a többi Triplex terméknek.

Hasonló termékek

HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - Eper
HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - Eper 1 490 Ft Készlet: Raktáron (50< db) Új
Haldorádó Lebegő pellet 6 mm
Haldorádó Lebegő pellet 6 mm 2 490 Ft Készlet: Beszerzés alatt
HALDORÁDÓ MONSTER Pellet Box - Vajsav & Tengeri Rák
HALDORÁDÓ MONSTER Pellet Box - Vajsav & Tengeri Rák 2 990 Ft Készlet: Beszerzés alatt Új
GINOP