Haldorádó MONSTER Pellet Box - Máj & Vér

Haldorádó MONSTER Pellet Box - Máj & Vér

2 990 Ft
  • Cikkszám: HD24085
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 400 g
  • Egységár: 7 475 Ft/kg

Manapság a céltudatos pontyhorgászat elsőszámú csalogatóanyaga a pellet. Különböző összetételű, gazdag beltartalommal rendelkező összeállítások érhetők el a kínálatunkban. Megtalálható natúr és aromásított változat is, azonban olyan, mint a MONSTER Pellet Box, még biztos, hogy nincs! Hogy mi a különlegessége?

A bojlikészítésben régóta jól ismertek az olyan, emberi orr számára kevésbé kellemes adalékok, mint a vérliszt, májliszt, különböző hallisztek, vagy akár a csípős fűszerek. Nos, a MONSTER Pellet Boxok pont olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek kellemetlen „illatuk” ellenére nagyon komoly távcsali hatással bírnak, főként a termetes pontyokra. Ezek a büdös, de borzasztóan magas tápanyagtartalmú eledelek négy különböző formában kerülnek forgalomba. A dobozokban a pelletkeveréken kívül található 100 ml aromásított folyadék, amely pont elegendő a pellet szemek felpuhításához, használatba vételéhez.
A boxok használatba vétele nagyon egyszerű, mindössze a dobozban található 100 ml folyadékot kell a pellet mixre ráönteni, jól elkeverni, majd 10 perc pihentetés után etetőkosárba tömni. A többi a halakon múlik!


MONSTER Pellet Box - Máj & Vér
A család legbüdösebb és legmarkánsabb tagja. Nagyon magas a fehérjetartalma, amelyet még egy kis tasak vérporral teszünk teljessé. Ezt akkor célszerű a mixre rákeverni, amikor már a pellet szemek felpuhultak. Azt tapasztaltuk, hogy e keverékkel nem érdemes sok halra számítani, de hogy a legnagyobbakat a környékről összegyűjti, ez vitathatatlan!

Hasonló termékek

HALDORÁDÓ Top Method Feeder Pellet Box - AMUR
HALDORÁDÓ Top Method Feeder Pellet Box - AMUR 2 990 Ft Készlet: Raktáron (50< db) Új
Haldorádó 4S Method Pellet Ready Mix - Ősz
Haldorádó 4S Method Pellet Ready Mix - Ősz 1 990 Ft Készlet: Raktáron (50< db) Új
Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Fokhagyma & Mandula
Haldorádó Big Feed - C6 Pellet - Fokhagyma & Mandula 1 590 Ft Készlet: Raktáron (19 db)
GINOP