Haldorádó MONSTER Pellet Box - Hot Mangó

Haldorádó MONSTER Pellet Box - Hot Mangó

2 990 Ft
  • Cikkszám: HD24115
  • Készlet: Raktáron (33 db)
  • Kiszerelés: 400 g
  • Egységár: 7 475 Ft/kg

Manapság a céltudatos pontyhorgászat elsőszámú csalogatóanyaga a pellet. Különböző összetételű, gazdag beltartalommal rendelkező összeállítások érhetők el a kínálatunkban. Megtalálható natúr és aromásított változat is, azonban olyan, mint a MONSTER Pellet Box, még biztos, hogy nincs! Hogy mi a különlegessége?

A bojlikészítésben régóta jól ismertek az olyan, emberi orr számára kevésbé kellemes adalékok, mint a vérliszt, májliszt, különböző hallisztek, vagy akár a csípős fűszerek. Nos, a MONSTER Pellet Boxok pont olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek kellemetlen „illatuk” ellenére nagyon komoly távcsali hatással bírnak, főként a termetes pontyokra. Ezek a büdös, de borzasztóan magas tápanyagtartalmú eledelek négy különböző formában kerülnek forgalomba. A dobozokban a pelletkeveréken kívül található 100 ml aromásított folyadék, amely pont elegendő a pellet szemek felpuhításához, használatba vételéhez.
A boxok használatba vétele nagyon egyszerű, mindössze a dobozban található 100 ml folyadékot kell a pellet mixre ráönteni, jól elkeverni, majd 10 perc pihentetés után etetőkosárba tömni. A többi a halakon múlik!

MONSTER Pellet Box - Hot Mangó
A mangó aroma jól ismert ízvilág a horgászatban, több fogós aroma és csali is megtalálható a kínálatunkban, mely ennek az édes, egzotikus gyümölcsnek ízét viseli. Ebben az esetben is maradt az édes alap, ám szokatlan módon egy csípős, fűszeres kiegészítés került mellé. A végeredmény megdöbbentő, de rendkívül fogós!

Hasonló termékek

Haldorádó Tornado Micro Pellet - Fokhagyma-Mandula
Haldorádó Tornado Micro Pellet - Fokhagyma-Mandula 1 990 Ft Készlet: Raktáron (49 db)
HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - Spanyol Mogyoró
HALDORÁDÓ Carp Micro Pellet - Spanyol Mogyoró 1 490 Ft Készlet: Beszerzés alatt Új
Haldorádó 4S Method Pellet Mix - Nyár
Haldorádó 4S Method Pellet Mix - Nyár 1 990 Ft Készlet: Raktáron (18 db)
GINOP