HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 30+ - Vajsav & Tengeri rák

HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 30+ - Vajsav & Tengeri rák

3 990 Ft
  • Cikkszám: HD27048
  • Készlet: Raktáron (36 db)
  • Kiszerelés: 180 g
  • Egységár: 22 167 Ft/kg

A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban, sőt 2024-től immár 30+ és 35+ méretekben is elérhető a Magnum csali!

A MONSTER Magnum 30+ az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 20 mm átmérőjű, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 5 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész, akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 5-8 óra (vízhőfoktól függően).
Nagyon attraktív, nagyon ütős csali, amely különösen ajánlott nagy nyomásnak kitett, sokszor megfogott, óvatos, kapitális halak horgászata során. A balatoni behúzós nagyponty-horgászatok egyik „titkos fegyvere”!

Hatféle fogós változatban érhető el: A 2024-es új ízek közül a Fűszeres Máj magja barna, az oldódó réteg bordó, a Vajsav & Tengeri rák magja fekete, az oldódó réteg narancssárga. A Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.

Hasonló termékek

HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 20+ - Vajsav & Tengeri rák
HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 20+ - Vajsav & Tengeri rák 3 490 Ft Készlet: Raktáron (36 db) Új
HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 20+ - Hot Mangó
HALDORÁDÓ MONSTER Magnum 20+ - Hot Mangó 3 490 Ft Készlet: Raktáron (50 db)
GINOP