NOVÁK FEEDER TERMÉKEK

NovákFeeder Amino Spray
NovákFeeder Amino Spray 1 390 Ft Készlet: Beszerzés alatt
NovákFeeder Aroma spray Áfonya - Menta
NovákFeeder Aroma spray Áfonya - Menta 1 390 Ft Készlet: Raktáron (22 db) Új
NovákFeeder Aroma Spray Ananász- Vajsav
NovákFeeder Aroma Spray Ananász- Vajsav 1 390 Ft Készlet: Raktáron (16 db)
NovákFeeder Aroma spray Ánizs - Scopex
NovákFeeder Aroma spray Ánizs - Scopex 1 390 Ft Készlet: Raktáron (13 db) Új
NovákFeeder Aroma Spray Csoki-Narancs
NovákFeeder Aroma Spray Csoki-Narancs 1 390 Ft Készlet: Raktáron (21 db)
NovákFeeder Aroma Spray Édes kukorica
NovákFeeder Aroma Spray Édes kukorica 1 390 Ft Készlet: Raktáron (24 db)
NovákFeeder Aroma Spray Édesfűszer
NovákFeeder Aroma Spray Édesfűszer 1 390 Ft Készlet: Raktáron (19 db)
NovákFeeder Aroma Spray F1 carp
NovákFeeder Aroma Spray F1 carp 1 390 Ft Készlet: Raktáron (13 db)
NovákFeeder Aroma Spray Fokhagyma- Áfonya
NovákFeeder Aroma Spray Fokhagyma- Áfonya 1 390 Ft Készlet: Raktáron (22 db)
NovákFeeder Aroma Spray Mangó - Joghurt
NovákFeeder Aroma Spray Mangó - Joghurt 1 390 Ft Készlet: Raktáron (14 db)
NovákFeeder Aroma Spray Mézeskalács
NovákFeeder Aroma Spray Mézeskalács 1 390 Ft Készlet: Raktáron (22 db)
NovákFeeder Aroma Spray Parmesan
NovákFeeder Aroma Spray Parmesan 1 390 Ft Készlet: Raktáron (36 db)
NovákFeeder Aroma Spray Red Fruit
NovákFeeder Aroma Spray Red Fruit 1 390 Ft Készlet: Beszerzés alatt
NovákFeeder Aroma Spray Squid - Berry
NovákFeeder Aroma Spray Squid - Berry 1 390 Ft Készlet: Raktáron (39 db)
NovákFeeder Big Method Ananász -Vajsav
NovákFeeder Big Method Ananász -Vajsav 1 690 Ft Készlet: Raktáron (36 db)
Cikkszám: NF054
Készlet: Beszerzés alatt

1 390 Ft

Az aminosavak a fehérjék építőelemei, melyek jelenléte a halak számára egyet jelentenek a táplálékkal. A vízben tápanyagok közül ezek oldódnak ki elsőként, így a vízbe érkezés után az amisovak hatása kiemelkedő.
Hideg vizekben a legmagasabb a hatásfoka, ilyenkor ugyanis az etetőanyagokból az aminosavak sokkal lassabban oldódnak ki. Ha ezt a kosárra fújod, a vízben robbanásszerű hatása lesz, rögtön a kosár közelébe húzza a halat. Hideg vízi versenyeken is óriási jelentőséggel bírhat, ilyenkor a kapások gyorsítása a győzelmet jelentheti.

Cikkszám: NF207
Készlet: Raktáron (22 db)

1 390 Ft

Cikkszám: NF056
Készlet: Raktáron (16 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Ananász- vajsav
A melegedő illetve a már meleg vizek egyik legfogósabb aroma keveréke. Egyaránt kedvelik a pontyok és a nagyobb testű amúrok. Az ananászt kitűnően egészíti ki a vajsav, kellő gondot fordítottunk arra, hogy külön-külön is érezhető legyen mindkét aroma, tapasztalatunk szerint így a legfogósabb. Ezt a spray-t használva biztosak lehetünk abban, hogy a leggyorsabban találják meg a kosarunkat a környékben tartozkodó halak.

Cikkszám: NF208
Készlet: Raktáron (13 db)

1 390 Ft

Cikkszám: NF057
Készlet: Raktáron (21 db)

1 390 Ft

Novák Feeder Aroma Spray Csoki- Narancs
A csoki-narancs ízvilág a novákfeeder termékek közül már igazi klasszikusnak számít. Magától érthetődik, hogy megtalálható az aroma spray-k kínálatában is. Ennek az ízkombinációnak a fogósságához nem férhet kétség. A saját illetve a novákfeeder termékeket használók körében is az a tapasztalat, hogy amikor nehéz halat fogni, ezzel az ízkombinációval mindig sikerül néhány kapást kicsikarni. Mind a 4 évszakban bátran használhatjuk, a halfogás nem marad el.

Cikkszám: NF059
Készlet: Raktáron (24 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Édeskukorica
Talán a legkedveltebb illat a feeder horgászok körében is. Tökéletesen működik minden évszakban. Sokat dolgoztunk azon, hogy a legjobb édes illatot párosítsuk a kukorica aroma mellé. Azt gondolom, hogy sikerült megtalálni azt a keveréket ami nem csak illatban , hanem ízben is a legjobbak közé emeli az édeskukorica spray-t a hazai kínálatban.

Cikkszám: NF058
Készlet: Raktáron (19 db)

1 390 Ft

Az aroma spray-k használata a mai modern feeder horgászat egyik fontos kelléke.
Kiválóan alkalmas natúrabb etetőanyagok, pelletek vagy különböző csalik ízesítésére!
Lehetőségünk van dobásonként új ízt használni amíg rá nem találunk az aznapi legjobban működő illatra, aromára.
Ezen kívül irányt mutat a mélyebb vizekben, gyakran vízközt tartózkodó halaknak. Elég 2-3 fújás a megtöltött kosárra és mire a fenékre ér a szerelék egy nagyon intenzív aroma felhő képződik. A teljes vízoszlopban melyet a halak követnek a fenékig.

Cikkszám: NF060
Készlet: Raktáron (13 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray F1- Carp
Egy egyedi többféle édes aromák keveréke a 2020-as év egyik legjobban sikerült fejlesztése!
Egy igazi 4 évszakos aroma ami a legnehezebb versenyszituációkban is kimagaslóan teljesített. Használatát természetesen nem csak versenyhorgászoknak ajánljuk. Szinte az összes békés halra komoly hatást gyakorol.

Cikkszám: NF061
Készlet: Raktáron (22 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Fokhagyma- Áfonya
Az egyik speciális aromakeverék a kínálatból. Nagyon jól használható az úgynevezett kereső feeder technikával. Több fajta hal: ponty, amur, nagyobb testű kárász, dévér keszeg szereti ezt a markáns illatot. Egy felépített etetést horgászva, az etetés mögé vagy mellé bedobva az ezzel az illattal megfújt kosarat, kitűnő szelektáló hatást érhetünk el.

Cikkszám: NF063
Készlet: Raktáron (14 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Mangó-joghurt
A mangó egy édes egzotikus illat, mely önmagában túl tömény lehet, ezért párosítottuk a yoghurttal, ami picit lekrémesíti lágyabbá teszi. A tapasztalatok alapján így egy jobban működő aroma keveréket kaptunk. Tavasztól késő őszig kiválóan működik, a kevésbé halasított nem túl nagy halsűrűséggel rendelkező vizeinkben is.

Cikkszám: NF062
Készlet: Raktáron (22 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Mézeskalács
Nagyon speciális aroma keverék ( kekszes, citromos, fahéjas ) nagyon tömény illatvilág jellemzi.
Hatása az átmeneti felmelegedő illetve a lehülő vizekben a leghatásosabb. Kifejezetten jól működik a nagyobb kiterjedésű vizeinkben ( Balaton, Tisza-tó, Velencei-tó). Töménységét felhasználva alkalmazhatjuk különböző élőcsalik és magok aromázására is.

Cikkszám: NF065
Készlet: Raktáron (36 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Parmesan
A folyóvizi feederezésnél nagyobb fogásra számíthatunk, hogyha egy aromás vagy akár túlaromázott etetőanyagot juttatunk a vízbe. A folyóvíz messzire elsodorja az illatokat, melyet követve a halak előbb utóbb megtalálják a csalinkat. Az egyik ilyen fogós illat a parmezán sajt aromája. Természetesen kipróbáltuk a parmesan spray-t az álló vizi method feederezéshez is. Nagyon kellemes meglepetést okozott, nem kevés nagytestű amur és ponty megfogása. Bátran ajánljuk nem csak folyó vizi hanem az álló vizi feederezéshez is.

Cikkszám: NF066
Készlet: Beszerzés alatt

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Red-Fruit
Azokat a vörösgyümölcs aromákat kevertük össze amelyek külön-külön is fogósak, így próbáltunk törekedni arra hogy a maximumot hozzuk ki a gyümölcsös ízvilágból. Ezt még megspékeltük egy szintén jól működő édes illattal. Így állt össze ez a speciális aroma keverék. Elsősorban a hidegebb vizekre, évszakokra ajánlott a használata. Azonban a halas, hallisztes method mixekre használva egész évben egy tökéletesen működő ízkombinációt kapunk.

Cikkszám: NF064
Készlet: Raktáron (39 db)

1 390 Ft

Novákfeeder Aroma Spray Squid- Berry
Squid- tintahal egy nagyon jellegzetes és különleges illat. Erőteljes szúrós az emberi orr számára picit kellemetlen lehet. Viszont a speciális berry illattal keverve egy kifejezetten kellemes a pontyok számára ellenállhatatlan ízkombináció jött létre. Különösen eredményes a nagyon terhelt, sűrűn horgászott tavainkon. Ebben az esetben bátran kombinálhatjuk az amino vagy fluo spray-el.

Cikkszám: NF038
Készlet: Raktáron (36 db)

1 690 Ft

A Big Method egy igazi különlegesség, ugyanis az átlagos method mixekhez képest meglehetősen nagy szemcseméretű. Ez a termékcsalád kifejezetten a nagy pontyok, amúrok horgászatához készült, főként bordás kosárhoz, de flat kosárban használva is megállja a helyét.
Az összetevők tekintetében csakis kiváló minőségű magvak és pelletek kerülhettek bele, viszont ezek sem darált, hanem roppantott formában. Ennek legnagyobb előnye, hogy a kosárnál mindig lesznek nagyobb méretű falatok, ezzel is helyben tartva a halakat. A roppantásos eljárásnak köszönhetően az etetőanyag összetevői jól elkülönülnek, sokkal hosszabb időn át fejtik ki hatásukat.

GINOP