TOP MIX Stradivari Tournament Feeder 360
TOP MIX Stradivari Tournament Feeder 360
TOP MIX Stradivari Tournament Feeder 360
TOP MIX Stradivari Tournament Feeder 360
TOP MIX Stradivari Tournament Feeder 360
TOP MIX Stradivari Tournament Feeder 360

TOP MIX Stradivari Tournament Feeder 360

69 490 Ft
  • Cikkszám: TM692
  • Készlet: Raktáron (50 db)
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 69 490 Ft/db

Az új Stradivari Tournament feeder botcsalád megalkotása, a háromszoros csapat világbajnok és háromszoros Magyar Bajnok Papp József nevéhez fűződik, aki a mintegy 20 évvel ezelőtti híres Stradivari botokat is megálmodta.
Ezeket a botok elsősorban gyakorlott és profi feeder horgászoknak ajánljuk, leginkább hosszú előkés módszerhez. Megállják a helyüket akár leheletfinom élménypecához, vagy profi horgászversenyen vetjük be őket. Olyan pálcák, amelyek után megfordulnak majd a vízparton és jó érzéssel töltik el gazdájukat olyan élményeket biztosítva, mint eddig egyetlen feederbot sem adhatott.
Mit is kínál a bot? A piacon valaha volt legkarcsúbb bottest, mind ez mellett rendkívüli gyorsaság és soha nem látott rugalmasság jellemzi a tökéletes karakterisztikájú feeder botot. Ezt a teljesítményt a japán TORAY carbon alapanyag felhasználásával lehetett elérni.
A vékony, kecses bottestet, a rendkívül könnyű, hosszú élettartamú és elegáns American Guide gyűrűkkel szereltük. A spiccgyűrűk három talpasak, melyek csökkentik a zsinór feltcsavarodásának veszélyét és a szállító csőben sem görbülnek vissza, majd törnek le. A bot nyele parafa - EVA ergonómikus markolatot kapott. Kialakítása miatt még a meredekebben lévő bottartókról sem csúszik le. A hézagmentes orsótartó a japán FUJI cég terméke. Mindegyik bothoz 3 különböző erősségű (0,75-1.0 és 1,5 oz) rezgőspicc jár, amelyek mindegyike jól látható fehér színezetet kapott. A fehér szín soha sem fakul ki és minden fényviszonynál jól látható. Az erősségük minden spiccre arany színnel rá van írva.
Igényes, a spicceknek külön külső zsebbel ellátott, bordó színű tokban kerülnek forgalomba.
A botcsalád jelenleg 3 különböző méretben érhető el:
Stradivarí Tournament 330-35g
Stradivari Tournament 360-40g
Stradivari Tournament 390-90g

Hasonló termékek

TOP MIX T-Rex Method 420 feeder spicc 2 OZ
TOP MIX T-Rex Method 420 feeder spicc 2 OZ 6 420 Ft Készlet: Raktáron (35 db)
TOP MIX T-Rex Method feeder 360 M
TOP MIX T-Rex Method feeder 360 M 34 990 Ft Készlet: Raktáron (12 db)
TOP MIX AsterX method Feeder 330 spicc befogadó tag
TOP MIX AsterX method Feeder 330 spicc befogadó tag 7 990 Ft Készlet: Raktáron (10 db)
GINOP