HALDORÁDÓ Sebfertőtlenítő Extra

HALDORÁDÓ Sebfertőtlenítő Extra

4 990 Ft
  • Cikkszám: HD29233
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 60 ml
  • Egységár: 83 167 Ft/l

A Sebfertőtlenítő Extra két tégelyből áll, amelyekben kék és zöld folyadékok találhatók. A kék folyadék hatóanyaga metilénkék, amelyet az akvakultúrákban, a trópusi halak kedvelői használják elsősorban, a gombás fertőzések kezelésére. A metilénkék akkor is nagyon hatásos, ha „gyógyszeres halfürdő” részeként használják ammónia-, nitrit- és cianidmérgezés kezelésére, valamint sérült vagy beteg halak helyi és belső kezelésére „első válaszként”.

A zöld folyadék, az malachitzöld oldat, amely az egyik legszélesebb hatásspektrummal rendelkező kórokozók elleni szer. Egyaránt hatásos vízi penészgombák és élősködő egysejtűek ellen. Az egyik leggyakoribb és legveszélyesebb halbetegségnek, a darakórnak is hatékony gyógyszere. Jellegzetes színét másnapra elveszíti, színtelen vegyületté alakul át.

FONTOS! A kék folyadékot a horog ütötte sebek fertőtlenítésére, míg a zöld folyadékot a halak testén található hámsérülések és gombás fertőzések kezelésére ajánljuk. Hogy egyértelmű legyen mit hova kell fújni, ezért mindkét folyadék kinyomónyílása alatt egy-egy ikon jelzi ezt. A „halszáj” és „haltest” ikonok teszik egyértelművé a felhasználási területet.

Hasonló termékek

Haldorádó Erősített T forgó - nagy (L)
Haldorádó Erősített T forgó - nagy (L) 350 Ft Készlet: Raktáron (36 db)
Haldorádó Erősített T forgó - kicsi (S)
Haldorádó Erősített T forgó - kicsi (S) 350 Ft Készlet: Raktáron (42 db)
Haldorádó Csalitüske German Righez 15mm
Haldorádó Csalitüske German Righez 15mm 1 290 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
GINOP