Haldorádó Top Method Feeder etetőanyag - Caras

Haldorádó Top Method Feeder etetőanyag - Caras

1 990 Ft
  • Cikkszám: HD25648
  • Készlet: Raktáron (43 db)
  • Kiszerelés: 800 g
  • Egységár: 2 488 Ft/kg

A Top Method Feeder etetőanyagok hosszú évekig jelentették a method csalogatóanyagok csúcsát a Haldorádó palettán, mígnem a pelletek térnyerése kiszorította őket a kínálatból. 2024-től azonban 3 olyan új változattal élesztjük újjá a termékcsaládot, melyek céltudatosan, konkrét halfajok megfogását szolgálják, és bármelyik pelletkeverékkel felveszik a versenyt! Ezek mindegyike púder finomságú, és olyan gazdag beltartalmi értékkel rendelkeznek, amelyek a „célhal” számára ellenállhatatlannak bizonyulnak. Válogatott alapanyagokból készült, halspecifikus, prémium etetőanyagok ezek, melyek hatékonysága még a pelletek által uralt technika világában is megkérdőjelezhetetlen!

Elérhető Amur, Caras (kárász) és White Carp változatokban.

A Caras változat elsősorban a kárászok horgászatára lett összeállítva. Ez egy sárga, finomszemcsés, rendkívül aromás és édes keverék, melyben a méz aromája dominál. Mivel a kárászok és keszegfélék gyorsan rávetik magukat a kosár tartalmára, így az etetőanyag nagyon gyorsan bont, így biztosítva, hogy nem teli kosarat húzzunk ki a vízből, egy- egy gyors kapást követően.
Finomszemcsés csalogatóanyag, melyet vízzel érdemes bekeverni, majd áttörni egy sűrű lukbőségű szitán, így a homogenizált etetőanyag egyenletes és gyors bontása biztosítja, hogy a közelben tartózkodó fehérhalak felfigyeljenek rá!

Hasonló termékek

Haldorádó FermentX - Tejsavas Mézes Pálinka
Haldorádó FermentX - Tejsavas Mézes Pálinka 1 490 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó Top Method Feeder etetőanyag - Brutal Liver
Haldorádó Top Method Feeder etetőanyag - Brutal Liver 2 490 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó Fluo Energy Groundbait - Kék Fúzió
Haldorádó Fluo Energy Groundbait - Kék Fúzió 1 990 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
GINOP