HALDORÁDÓ MONSTER Hard Boilie 24+ - Hot Mangó

HALDORÁDÓ MONSTER Hard Boilie 24+ - Hot Mangó

3 990 Ft
  • Cikkszám: HD27277
  • Készlet: Raktáron (22 db)
  • Kiszerelés: 700 g
  • Egységár: 5 700 Ft/kg

2024-től immár nem csak csalik, hanem etetésre szánt bojlik is szerepelnek a MONSTER termékcsaládban. Ezek a 24 mm-es kemény, párolt golyók minimum 24-48 órát kibírnak a vízben, így különösen ajánlottak a hosszabb távú etetések kialakítására, de csalizásra is alkalmasak. Illetve célszerű ezeket kombinálni a MONSTER Magnum és MONSTER Pop Up csalik különböző méretű változataival, a legjobb hatás elérése érdekében.

A MONSTER Hard Boilie 24+ termékcsalád különlegessége, hogy tagjai kétszínűek és nagyon magas beltartalmi értékkel rendelkeznek, kivétel nélkül mindegyik friss tojással készül, amely manapság már kuriózum (hiszen jelentős árnövelő tényező). De nem csak a színeket, hanem az bojlik alapanyagául szolgáló alapmixeket is kevertük. Tehát minden MONSTER Hard Boilie 2 in 1, azaz két, gyakorta teljes más összetevőkből álló mix tökéletes harmóniája. Így azon sem kell meglepődni, ha golyó egyik fele sós, a másik édes, vagy egyik fele erősen halas, a másik fele szénhidrátos.

Kevert ízekben kerülnek forgalomba: Fűszeres Máj (barna+bordó), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Máj & Vér (piros+barna), Vörös Lazac (bordó+sötétbarna), Hot Mangó (narancs+fehér), Vajsav & Tengeri rák (fekete+barna).

Hot Mangó
Kakukktojás a MONSTER csalik között, mert nem egy szörnyen büdös bojli, viszont VIGYÁZAT, mert a kellemes gyümölcsös, mangó illata és ennivalóan finom megjelenése ellenére, rettentően csíp! Egy közepesen magas fehérjetartalmú, édes alapú, csípős bojli, amibe a növényi összetevők kerültek döntő többségben. Ezen felül a megfelelő kalória löketről a földimogyoróliszt gondoskodik. Hogy a „HOT” elvárásnak maximálisan megfeleljen, egy élelmezésben is használt minőségű chilipaprika került bele. Mivel a csaliban nincsenek olyan anyagok, amik a hideg vízben is ledermednének, így egész évben eredményesen használható, de a tapasztalataink szerint májustól októberig a leghatásosabb.

Hasonló termékek

Haldorádó Carp Boilie Long Life 800g 24 mm - Édes Ananász
Haldorádó Carp Boilie Long Life 800g 24 mm - Édes Ananász 4 990 Ft3 490 Ft 30% Készlet: Raktáron (10 db) Akció
HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Long Life 20 mm - Fekete Tintahal
HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Long Life 20 mm - Fekete Tintahal 3 990 Ft Készlet: Raktáron (46 db) Új
HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Premium Soluble 24 mm - Nagy Hal
HALDORÁDÓ MAX MOTION Boilie Premium Soluble 24 mm - Nagy Hal 2 490 Ft Készlet: Raktáron (23 db) Új
GINOP