HANDING Spiccbot LWG2 10m
HANDING Spiccbot LWG2 10m

HANDING Spiccbot LWG2 10m

169 990 Ft
  • Cikkszám: LWG2D10
  • Készlet: Raktáron (4 db)
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 169 990 Ft/db

HANDING LWG2 Spiccbot 10m
A kínai bot ajánló videók rajongó csodálkozással nézett botjai, Az óriás halak alatt sem eltörő botok. A hallal való közvetlen küzdelem élményének a magasabb és végső, (ki az erősebb) szintre való emelése!
A kínai horgászbot gyártók egyik legjobbjával történt megegyezés alapján elsőként kezdtük meg ezeknek a botoknak a bemutatását és forgalmazását Magyarországon. A bemutatót követően a Ponty Show kiállításon ki is lehetett próbálni a csaknem teljes méret sort, hatalmas súlyokat emelgetve a botokkal.
Kínában az első számú horgászmódszer a spiccbotozás. Ezt már 2004-ben is tapasztaltuk, mikor ott jártunk egy nemzetközi versenyen. Hatalmas busákat és fekete amurokat fogtak ezekkel a botokkal.
A botok gyártásához a Japán Toray cég karbon szövetjét használják, melyet szintén a cég műgyantájával kötnek össze. A botok gyártása megegyezik a repülőgép alkatrészek legmagasabb szintű gyártásával. Ez rendkívül könnyűvé és rugalmasan erőssé teszi ezeket a botokat.
A rajzon is látszik a bottestek jól megtervezett gyártási réteg rendje. Ehhez nem kell magyarázat.
A táblázatban látható a botokkal megemelhető súly (hal húzóereje, súlya) nagysága.
Azonban mint minden bot, ez is eltörhető (valahogyan).
Mint a hosszú spiccbotoknál általában, így ezeknél is javasolt a hosszúnyelű merítő használata, vagy egy horgásztárs segítsége, amikor egy igazi nagyhalat kell a partra emelni.

Hasonló termékek

HANDING Spiccbot LWG2 5,4m
HANDING Spiccbot LWG2 5,4m 69 990 Ft Készlet: Raktáron (8 db) Új
HANDING Spiccbot LWG2 9m
HANDING Spiccbot LWG2 9m 152 990 Ft Készlet: Raktáron (3 db) Új
HANDING Spiccbot LWG2 6,3m
HANDING Spiccbot LWG2 6,3m 83 990 Ft Készlet: Raktáron (1 db) Új
GINOP