Haldorádó N-Butyric Spray - Vajsav + Szilva

Haldorádó N-Butyric Spray - Vajsav + Szilva

1 490 Ft
  • Cikkszám: HD23729
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 30 ml
  • Egységár: 49 667 Ft/l

2022-ben került forgalomba az N-Butyric Pop Up csalicsalád, amely eredetileg a nyári, felmelegedett vizek horgászatához készült. Annak ellenére, hogy szezonálisnak gondolt csalikról van szó, lehengerlő volt a horgászok érdeklődése az év teljes időszakában a szúrós szagú, mégsem kellemetlen aromájú golyócskák iránt. Sikeressége egyértelművé tette, hogy aroma formájában is van helye a szortimentben egy vajsavas kollekciónak.

Az N-Butyric Spray, hasonlóan a TORNADO Activator Spray-hez, egy kisméretű pumpás üvegcsében kerül forgalomba. Használata egyszerű, mindössze a megtöltött kosárra vagy a csalira kell fújni, így megsokszorozza annak csalogatóhatását. Egyértelműen nyári, meleg vízi horgászatok során ajánlott, akár ponty, akár amur horgászatához.

Ahogy az N-Butyric család többi tagja, ez is ötféle változatban kerül forgalomba: Vajsav Natural (színtelen), Vajsav + Sajt (narancssárga), Vajsav + Méz (citromsárga), Vajsav + Szilva (sötétkék) és Vajsav + Fokhagyma (fluo zöld). A színes változatok a vízben halványan felhőznek, így némi vizuális ingert is szolgáltatnak.

Hasonló termékek

Haldorádó 4S Method Pellet Spray - Chili & Fokhagyma
Haldorádó 4S Method Pellet Spray - Chili & Fokhagyma 1 990 Ft Készlet: Raktáron (28 db)
Haldorádó BlendeX Serum Ghost - Tintahal + Polip
Haldorádó BlendeX Serum Ghost - Tintahal + Polip 2 990 Ft Készlet: Raktáron (10 db)
HALDORÁDÓ Top Method Feeder Activator Gel - WHITE CARP
HALDORÁDÓ Top Method Feeder Activator Gel - WHITE CARP 1 990 Ft Készlet: Raktáron (30 db) Új
GINOP