Haldorádó MONSTER Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Hot Mangó

Haldorádó MONSTER Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Hot Mangó

2 490 Ft
  • Cikkszám: HD24191
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 50 g
  • Egységár: 49 800 Ft/kg

A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban.

A csalik nagy felhajtóerejű lebegő (Pop Up) csalik, amelyek mindenképpen nagyobb, vastagabb horgot és vastag csalitüskét igényelnek. Ennek oka egyszerű, ezek nem kishalas csalik! A cél egyértelműen a nagyobb halak kiválogatása, amelyek biztonságos megfogásához nagyobb méretű horogra van szükségünk. A nagy felhajtóerejű csali a nagyobb horgot is remekül balanszírozza, így létrehozva a tökéletes nagyhalas csali-felkínálást!

A MONSTER Pop Up Big Carp tégelyében 13 és 17 mm-es változatok találhatók meg. A golyóknak nemcsak ízük, de színük is kevert, így feltűnők a sötétebb színű aljzaton, vagy pelletes bojlis etetésen is.
Hatféle ízváltozatban kerülnek forgalomba: Vajsav & Tengeri rák (narancssárga+barna), Fűszeres máj (fekete+piros), Máj & Vér (barna+piros), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Vörös Lazac (sárga+vörös), és Hot Mangó (narancssárga+fehér).

Hasonló termékek

Haldorádó  Feeder Pufi Szett
Haldorádó Feeder Pufi Szett 3 990 Ft Készlet: Raktáron (14 db)
Haldorádó LEGEND PELLET Pop Up 12, 16 mm - Csoki Narancs
Haldorádó LEGEND PELLET Pop Up 12, 16 mm - Csoki Narancs 2 990 Ft Készlet: Raktáron (24 db)
GINOP