Haldorádó Busázó úszó tablettás - felszíni

Haldorádó Busázó úszó tablettás - felszíni

7 990 Ft
  • Cikkszám: HD24887
  • Készlet: Raktáron (7 db)
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 7 990 Ft/db

Kétségkívül a sportszerű busahorgászat forradalma zajlik! Ez többek közt annak is köszönhető, hogy egyre több profi horgász mutatja meg, hogyan is érdemes nekiállni a planktonevő óriások horgászatának. A Haldorádó Team oszlopos tagja, Sipos Gábor is sokat foglalkozik ennek a különleges, ám invazív hal megfogásának technikájával. Folyamatos próbálkozásai, ötletei és megfigyelései olyan termékekben testesülnek meg, amelyek segítségével bárkiből gyorsan eredményes busahorgász válhat!

Busázó úszó tablettás – felszíni
A Haldorádó felszíni busázó úszó tablettás a fehér és a pettyes busa céltudatos horgászatára kifejlesztett, bivalyerős, nagy teherbírású úszós szerelék, a vízfelszín közelében úszkáló halak megfogásának eszköze.

Használati útmutató:
- Az úszó használatba vétele nagyon egyszerű, mindössze a tetején lévő forgóba kell belekötni a főzsinórt, majd az acélszár alsó részén le kell tekerni a zárócsavart. Így válik lehetségessé a tabletta felhelyezése az acélszárra. Ha ez megtörtént, a csavart jó erősen vissza kell tekerni a helyére.
- A horgokra célszerű technopufit tűzni, ezzel is kikönnyítve azokat. Ezek pont akkorák legyenek, hogy „súlytalannᔠtegyék a horgokat, de semmiképpen se emeljék el a kosár mellől.
- Az úszó 2 horoggal van szerelve, de ez nem minden vízterületen engedélyezett, kérjük, tájékozódjon a helyi szabályzatról a horgászat megkezdése előtt!
- Az úszó használata a 2 tűhegyes horog miatt rendkívüli körültekintést igényel, nehogy a kezünkbe akadjanak.
Gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják!

Hasonló termékek

HALDORÁDÓ Busázó úszó etetőanyagos - felszíni
HALDORÁDÓ Busázó úszó etetőanyagos - felszíni 7 990 Ft Készlet: Raktáron (11 db)
GINOP