Haldorádó 4S Method Pellet Wafter 6, 8 mm - Vajsav & Vanília

Haldorádó 4S Method Pellet Wafter 6, 8 mm - Vajsav & Vanília

1 990 Ft
  • Cikkszám: HD23644
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 30 g
  • Egységár: 66 333 Ft/kg

A 4S Method termékcsaládba tartozó magas minőségű csalogatóanyagok, csalik és aromák fejlesztésében és tesztelésben a Haldorádó Method Feeder Team SK, azaz Rigó Péter vezette szlovák csapatunk, a Bolgár Géza által vezetett Haldorádó RO Feeder Team Radesti, és természetesen a hazai magyar teszthorgász csapatunk is részt vett. Így a 2021. évi Method Feeder VB első helyén végző magyar csapat tagjai közül Sipos Gábor és Döme Gábor, a VB harmadik helyén végző szlovák válogatott és negyedik helyen végző román válogatott tagjainak tudása és tapasztalata adódik össze ezekben a termékekben. Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy jelenleg a világ legjobb Method Feeder horgászainak, három nemzet közös munkájának eredménye ölt testet ezekben a termékekben.

A 4 Season „rendszer” keretein belül fontos volt, hogy olyan, method horgászathoz optimalizált csalik is helyet kapjanak benne, amelyek minden évszakban eredményesen használhatók. Ehhez megfelelő méretre, felhajtóerőre, színre és ízesítésre van szükség.
Számos fogós változat közül a következő négy lett a befutó: fehér + lila Chili & Fokhagyma, fehér + piros Eper & Tintahal, narancssárga + pink Papaya & Mangó, fehér + narancssárga Vajsav & Vanília.
Ezek mérsékelt felhajtóerővel rendelkező lebegő (wafter) csalik, amelyeket a csalitüske súlya már a fenéken tart. A tégelyekben 4 különböző fajta csali található: két hengeres pellet forma 6 és 8 mm-es és két golyó 7 és 9 mm-es méretekben. Minden csali dupla színváltozatban kerül forgalomba.

Hasonló termékek

Haldorádó MONSTER Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Máj & Vér
Haldorádó MONSTER Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Máj & Vér 2 490 Ft Készlet: Raktáron (50< db) Új
Haldorádó N-Butyric Pop Up Method 9, 11 mm - Vajsav + Méz
Haldorádó N-Butyric Pop Up Method 9, 11 mm - Vajsav + Méz 1 990 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
GINOP