Haldorádó TORNADO Activator Gel - Sipi 1

Haldorádó TORNADO Activator Gel - Sipi 1

1 690 Ft
  • Cikkszám: HD23415
  • Készlet: Raktáron (39 db)
  • Kiszerelés: 60 ml
  • Egységár: 28 167 Ft/l

A Tornado csalikkal megegyező ízekben és színekben elérhető a Tornado Activator Gel, amely nagy sűrűségű, jól tapadó, kapásfokozó adalékanyag. Elsősorban a megtöltött method kosár és PVA rudacskák koncentrált ízesítésére szolgál. A kezelt felület centruma mindvégig a gombócon, illetve a csali közvetlen közelében marad, így eltéveszthetetlen irányt mutat (főként) a pontyoknak. Garantáltan kibírja a nagy erejű távoli dobásokat, és az ezzel járó intenzív vízbe csapódásokat is.

A leérkezést követően lát munkához. A mederfenéken laposan terjed szét a benne található erőteljes ízfelhő. A teljes feloldódás a víz hőmérsékletétől függően 5-20 perc alatt zajlik le, viszont az etetőanyag vagy pellet szemek felületén ekkor is marad belőle egy kis zseléréteg. A mederfenéken maradó, ízesített szemcséket megkóstoló halak, egyre bátrabban falatoznak belőle. A hagyományos sűrű aromákkal ellentétben ez folyamatos használat mellett sem lesz sok a halaknak, nem telnek el vele, nem hagyják ott horgászat helyét. Sőt, azt mutatják a tapasztalatok, hogy felgyorsul a horgászat, lerövidül a kapásidő és egyre több hal gyűlik a bedobott, ízesített kosár vagy bojlis végszerelék közelébe. Ennek legfőbb oka, hogy étvágygerjesztő adalékanyag és aminosav is található benne. Így kifejezetten ajánlott akár versenykörülmények között való használatra is!
Az év bármely időszakában hatásos, a leghidegebb vizekben is gyorsan és hatékonyan dolgozik!

A TORNADO Activator Gel az összes TORNADO ízben elérhető: Édes Szamóca, Rokfort Sajt, N-butyric & Ananász, Mézeskalács, Mangó, Fokhagyma & Mandula, Puncs & Menta, valamint Tintahal & Barack, Sipi1 és Sipi2

TORNADO Activator Gel - Sipi 1 és Sipi2
A Sipi 1 citrom-borsmenta ízesítésű és fehér színű, míg a Sipi 2 narancs-fahéj ízesítésű és narancssárga színű sűrű aroma. Csakúgy, mint a csalik, ezek is ajánlottak versenyszerű horgászathoz, és az év bármely szakában bevethetők.

Hasonló termékek

Haldorádó BlendeX Serum - Vajsav + Mangó
Haldorádó BlendeX Serum - Vajsav + Mangó 2 990 Ft Készlet: Raktáron (3 db)
Haldorádó FermentX Concentrate - Tejsavas Betainos
Haldorádó FermentX Concentrate - Tejsavas Betainos 1 490 Ft Készlet: Raktáron (3 db)
Haldorádó 4S Method Pellet Spray - Papaya & Mangó
Haldorádó 4S Method Pellet Spray - Papaya & Mangó 1 990 Ft Készlet: Raktáron (39 db) Új
GINOP