Haldorádó Fishing Care - Sebdoktor
Haldorádó Fishing Care - Sebdoktor
Haldorádó Fishing Care - Sebdoktor
Haldorádó Fishing Care - Sebdoktor

Haldorádó Fishing Care - Sebdoktor

4 990 Ft
  • Cikkszám: HD25280
  • Készlet: Raktáron (13 db)
  • Kiszerelés: 30 ml
  • Egységár: 166 333 Ft/l

A Fishing Care termékek kifejezetten a horgászok igényei alapján készültek, amely Tárnokiné Horváth Edina a T.H.E. BEAUTY magyar kozmetikai cég tulajdonosának és a Haldorádó fejlesztőcsapatnak munkáját dicséri!

Horgászat közben gyakorta előfordul, hogy megszúrja az ujjunkat a horog, megvágja, megszúrja a kezünket hal bognártüskéje, de ezernyi más veszély is leselkedik ránk a természet lágy ölén… Ha bekövetkezett a baj, szükség van egy hatékony sebápoló készítményre. A Sebdoktor kreatív fejlesztésen alapuló receptúra alapján készült sebgyógyulást támogató krém. Természetes növényi összetevőinek köszönhetően nyugtatja, ápolja az irritációnak kitett bőrfelületet. A népgyógyászatban már bizonyított, sebgyógyulást támogató gyulladáscsökkentő körömvirágolaj és kivonat, árnika olaj, sheavaj szinergiában működnek együtt a panthenollal, aloe vera géllel, római kamillavízzel, biztosítva a gyorsabb regenerálódást.

Használata: nyomj ki egy-két pumpálásnyi mennyiséget, majd simítsd át a kezelni kívánt területet. Ha szükséges, használd naponta többször!

Hasonló termékek

Haldorádó Fishing Care - Autó illatosító - Kókusz
Haldorádó Fishing Care - Autó illatosító - Kókusz 3 990 Ft Készlet: Raktáron (7 db) Új
Haldorádó Fishing Care - Autó illatosító - Mangó
Haldorádó Fishing Care - Autó illatosító - Mangó 3 990 Ft Készlet: Raktáron (5 db) Új
Haldorádó Fishing Care - Ajakdoktor
Haldorádó Fishing Care - Ajakdoktor 2 490 Ft Készlet: Raktáron (9 db) Új
GINOP