Haldorádó N-Butyric Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Vajsav + Méz

Haldorádó N-Butyric Pop Up Big Carp 13, 17 mm - Vajsav + Méz

2 490 Ft
  • Cikkszám: HD21732
  • Készlet: Raktáron (47 db)
  • Kiszerelés: 50 g
  • Egységár: 49 800 Ft/kg

Az N-Butyric, vagyis vajsav nagyon fogós „aroma”, ha nyári ponty- és amurhorgászatról van szó, így nem véletlen, hogy a Haldorádó palettán is már számos termékünkben köszön vissza. Az N-Butyric ízesítésű csalik önmagukban is eredményesek, ám a fogósságuk növelésének érdekében, párosítottuk már bizonyított, jól ismert ízekkel, sőt a színösszetételek terén is megbolondítottuk ezt a termékcsaládot, ugyanis az ízesített változatok dupla színezetet kaptak. Ezeket kifejezetten a felmelegedett, zavaros vizekhez optimalizáltuk.

Golyó formában, kétféle méretben, Method és Big Carp változatokban kerülnek forgalomba. A method horgászoknak szánt csalik vegyesen 9 és 11 mm-es, míg a pontyhorgászok számára készült változatok vegyesen 13 és 17 mm-es szemeket tartalmaznak.
Annak érdekében, hogy a csalik a nagyobb horgokkal legyenek ideális pozícióban, nagy felhajtóerőt kaptak, tehát mindegyik pop-up, vagyis lebegő változat.

Méretenként 5-5 különböző ízváltozat van a szortimentben. Ezek a Vajsav Natural (fluo fehér), a Vajsav + Sajt (fluo fehér és fluo narancs), a Vajsav + Méz (fluo fehér és fluo sárga), a Vajsav + Szilva (fluo fehér és lila) és a Vajsav + Fokhagyma (fluo fehér + fluo zöld).

Hasonló termékek

Haldorádó LEGEND PELLET Pop Up 12, 16 mm - Kiwi
Haldorádó LEGEND PELLET Pop Up 12, 16 mm - Kiwi 2 990 Ft1 990 Ft 33% Készlet: Raktáron (1 db) Akció
Haldorádó 4S Method Pellet Aqua Wafter - Uni + Classic
Haldorádó 4S Method Pellet Aqua Wafter - Uni + Classic 1 990 Ft Készlet: Raktáron (50< db) Új
Haldorádó TORNADO Wafter 12 mm - Édes Szamóca
Haldorádó TORNADO Wafter 12 mm - Édes Szamóca 1 690 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
GINOP