Haldorádó BIG RIVER - Öreg Ponty etetőanyag

Haldorádó BIG RIVER - Öreg Ponty etetőanyag

1 990 Ft
  • Cikkszám: HD12556
  • Készlet: Raktáron (47 db)
  • Kiszerelés: 1500 g
  • Egységár: 1 327 Ft/kg

Megérett az idő, egy kifejezetten folyóvízi horgászatra készült etetőanyag család forgalomba hozatalára is, így született meg a Haldorádó BIG RIVER. Fontos szempont volt, hogy olyan tartalmas, komplex keverékeket adhassunk a felhasználók kezébe, amelyekhez csak vizet kell önteni. A zacskók felbontása után már jól látszódik, hogy ezekben van anyag bőven, semmit sem spóroltunk ki belőlük! A három legnépszerűbb folyóvízi halfajhoz: a ponty, dévérkeszeg és márna ízléséhez optimalizáltuk ezek beltartalmát.

Jól tapadnak, de gyorsan oldódnak. Az értékes összetevők közül kiemeljük azokat a nehéz szemcséket, amelyek garantáltan a mederfenéken maradnak a legerősebb sodrásban is, és a végszerelék köré gyűjtik a halakat. Mindhárom keverékben megtalálható egy új, ehhez az etetőanyag családhoz fejlesztett elliptikus pellet, amely egy lapos, nagy fajsúlyú édes pellet, olyan, mint egy kavics, de ha megízleli a hal, biztosan szívesen fogyasztja majd.

Az „Öreg Ponty” magas karotin tartalmú piros kukoricát, 4 fajta módon feltárt kukoricát, TTX-et, kenyérmorzsát, piskótát, édes kekszet és 3 mm-es mikro pelletet is tartalmaz. Az enyhén édes keverék tökéletes ízharmóniáját a vajsav + mangó aromakeverékkel tettük teljessé. Kevéske dobozos csemegével, vagy főtt kukoricával lehet csalogatóhatását fokozni, amely(ek) horogra tűzve is kiváló pontycsali(k)!

Ezek az etetőanyagok az átlagosnál nagyobb, 1,5 kg-os kiszerelésben kerülnek forgalomba, amely bőven elegendő egy délutáni horgászatra, és így az egységár is kedvezőbb. A folyóvízi horgászatra készülő horgásznak nincs más teendője, mint a megfelelő halfajra specializált változatot kiválasztani, majd élvezni munkánk gyümölcsét!

Hasonló termékek

Haldorádó BIG RIVER - Busa etetőanyag
Haldorádó BIG RIVER - Busa etetőanyag 1 990 Ft Készlet: Raktáron (50 db)
HALDORÁDÓ Busa tabletta Quick - Halas spirulina
HALDORÁDÓ Busa tabletta Quick - Halas spirulina 1 490 Ft Készlet: Beszerzés alatt Új
HALDORÁDÓ Busa tabletta Quick - Méz
HALDORÁDÓ Busa tabletta Quick - Méz 1 490 Ft Készlet: Beszerzés alatt Új
GINOP