Swivels

Big eye QC swivel 8
Big eye QC swivel 8 950 Ft Készlet: Raktáron
Big Eye Swivel 11
Big Eye Swivel 11 690 Ft Készlet: Raktáron
Big Eye Swivel 8
Big Eye Swivel 8 690 Ft Készlet: Raktáron
PVA Klip Swivel 8
PVA Klip Swivel 8 1 590 Ft Készlet: Raktáron
Quick Change Ring Swivel 11
Quick Change Ring Swivel 11 1 190 Ft Készlet: Raktáron
Quick Change Ring Swivel 8
Quick Change Ring Swivel 8 1 190 Ft Készlet: Raktáron
Quick change Round swivel 11
Quick change Round swivel 11 1 290 Ft Készlet: Raktáron
Quick Change Swivel 8
Quick Change Swivel 8 950 Ft Készlet: Raktáron
Ring Swivel 11
Ring Swivel 11 995 Ft Készlet: Raktáron
Ring Swivel 8
Ring Swivel 8 995 Ft Készlet: Raktáron
Ring Swivel Micro 20
Ring Swivel Micro 20 1 090 Ft Készlet: Raktáron
Rolling  swivel 11
Rolling swivel 11 690 Ft Készlet: Raktáron
Rolling  swivel 8
Rolling swivel 8 690 Ft Készlet: Raktáron
Roonie Rig Swivel 11
Roonie Rig Swivel 11 1 390 Ft Készlet: Raktáron
Cikkszám: PS-BEQCS08
Készlet: Raktáron

950 Ft

A Chod és a Helicopter Rig az egyik  legbiztonságosabb gubancmentes szerelékek közé tartozik. Ezen módszerek nagyszerű kiegészítője. A működése hasonló a Big Eye Swivelhez, itt azonban a gyorscsatlakozó fül teszi lehetővé az előke gyors cseréjét. Nélkülözhetetlen tartozék az Anti Tangle Sleeves.    

Cikkszám: PS-BES11
Készlet: Raktáron

690 Ft

Látszólag egy hagyományos forgó, ami egy extra nagy és egy normál szemmel van ellátva. Ez a nagyméretű fül sima, akadály mentes futást biztosít a főzsinórnak, a  „Running Rig”, „ Chod” vagy  „Helicopter Rig” készítésénél. valamint a Marker úszóval történő meder feltérképezésnél

Cikkszám: PS-BES08
Készlet: Raktáron

690 Ft

Látszólag egy hagyományos forgó, ami egy extra nagy és egy normál szemmel van ellátva. Ez a nagyméretű fül sima, akadály mentes futást biztosít a főzsinórnak, a  „Running Rig”, „ Chod” vagy  „Helicopter Rig” készítésénél. valamint a Marker úszóval történő meder feltérképezésnél

Cikkszám: PS-PCS
Készlet: Raktáron

1 590 Ft

Egy rendkívül ötletes megoldás, amely leegyszerűsíti a PVA hálóval történő csalizás lehetőségét. A normál 8-as méretű forgó pontosan illeszkedik bármely inline ólomba vagy Safety Lead Clip kapocsba. A körte formájú adapter segítségével egy mozdulattal beilleszthetjük a megtöltött PVA rudat, amely így egy vonalba esik a főzsinórunkkal, ezáltal sokkal nagyobb dobótávolság érhető el mint normál esetben. További előnye, hogy visszaakaszthatjuk a már megtöltött PVA rúdba a felcsalizott horgot, így nemcsak 100%-ban gubancmentes szereléket kapunk, hanem a horogcsali biztonságosan éri el a mederfeneket.    

Cikkszám: PS-QCRS11
Készlet: Raktáron

1 190 Ft

Nyugodtan állíthatjuk, hogy Quick Change Swivel a legkedveltebb és legkeresettebb termék a palettánkon. Nem is csoda, hiszen hasznos segédeszköze a szerelékünknek, legyen szó behordós vagy akár dobós horgászatoknál is. Jó szolgálatot tesz, ha nagy távolságra hordunk be, mivel kampós kialakítása miatt egy mozdulattal cserélhető az előkénk. Így sok energiát megspórolunk magunknak és persze az akkumulátornak is. Ajánlott hozzá az Anti Tangle Sleeves használata. A kis karika beépítésével használhatjuk „Chod” vagy „Helicopter  rig” szerelékeknél.  Ezzel biztosíthatjuk a csali természetes mozgását még merev előkénél is. A karika pedig akadálymentesen mozog a főzsinóron vagy a Leadcore-on

Cikkszám: PS-QCRS08
Készlet: Raktáron

1 190 Ft

Nyugodtan állíthatjuk, hogy Quick Change Swivel a legkedveltebb és legkeresettebb termék a palettánkon. Nem is csoda, hiszen hasznos segédeszköze a szerelékünknek, legyen szó behordós vagy akár dobós horgászatoknál is. Jó szolgálatot tesz, ha nagy távolságra hordunk be, mivel kampós kialakítása miatt egy mozdulattal cserélhető az előkénk. Így sok energiát megspórolunk magunknak és persze az akkumulátornak is. Ajánlott hozzá az Anti Tangle Sleeves használata. A kis karika beépítésével használhatjuk „Chod” vagy „Helicopter  rig” szerelékeknél.  Ezzel biztosíthatjuk a csali természetes mozgását még merev előkénél is. A karika pedig akadálymentesen mozog a főzsinóron vagy a Leadcore-on

Cikkszám: PS-QCRSO11
Készlet: Raktáron

1 290 Ft

Nagyszerű megoldás az előkék gyors cseréjénél.  Chod és Helikopter szerelékeknél ideális választás. Csillanás mentes bevonattal. 

Cikkszám: PS-QCS08
Készlet: Raktáron

950 Ft

Nyugodtan állíthatjuk, hogy Quick Change Swivel a legkedveltebb és legkeresettebb termék a palettánkon. Nem is csoda, hiszen hasznos segédeszköze a szerelékünknek legyen szó behordós vagy akár dobós horgászatoknál is. Normál, 8-as mérete  pontosan beleillik minden biztonsági kapocsba. Kampós kialakításával egy mozdulattal cserélhető az előkénk horgászat közben. Ajánlott hozzá az Anti Tangle Sleeves használata.

Cikkszám: PS-RS11
Készlet: Raktáron

995 Ft

A Ring Swivel megjelenésével nyílt igazán elérhetővé a „Combi Rig”, azaz a különböző anyagú és merevségű végszerelékek készítésére, melynél számtalan különböző variáció áll rendelkezésünkre. Segítségével el tudjuk érni, hogy POP-UP csalis kombinációnál még egy merev, monofil előke használatával is a megfelelő pozícióba kerüljön a horog az akadás pillanatában

Cikkszám: PS-RS08
Készlet: Raktáron

995 Ft

Ez a karikával ellátott forgókapocs a piacra kerülése óta, egyike a legnépszerűbb termékeknek. A kis teflonbevonatú karika miatt nemcsak az előke szabad mozgását tesszük lehetővé, de a gubancolódását is nagyobb eséllyel elkerülhetjük. Személy szerint verseny körülmények között is sokat alkalmazzuk rövid előkés módszernél, ahol engedélyezett pl: a paszta ólom használata.  

Cikkszám: PS-RSM020
Készlet: Raktáron

1 090 Ft

A csalik rögzítéséhez használható, D-rig, Multi-rig, Chod -rig stb. esetén. Segítségével természetesebb mozgást biztosít a csaliknak.  

Cikkszám: PS-ROS11
Készlet: Raktáron

690 Ft

A 8-as Rig Swivel kisebb változata főleg a Feeder horgászat kedvelői között örvend nagyobb népszerűségnek, egy csúszó kosaras szerelék ütközőjeként is akár. Haraszkó Csaba „Spinner Sliding Rig” egyik kedvenc végszerelékének nélkülözhetetlen alkatrésze. „Évekkel ezelőtt horgásztam egy olyan tavon ahol a halak szája, az évek alatt történő rengeteg megakasztástól sajnos kivétel nélkül sérült volt. Ezért kiemelten fontos volt, hogy egy olyan szereléket állítsak össze, mellyel a legnagyobb biztonsággal alsó akadást tudok elérni. Ekkor jött az „SPS Riget, ahol a horog, kötés nélkül, szabadon mozog az előkén. A terhelést csak egy parányi csalizó karikára bíztam, melynek közel sem volt megfelelő a teherbírása. szerencsére sohasem veszítettem el emiatt halat, de ma már nagyobb nyugodtsággal használom a Rig Swivel 11-es változatát.”        

Cikkszám: PS-ROS08
Készlet: Raktáron

690 Ft

Megjelenése óta hosszú idő telt el és, azóta rengeteget fejlődött a forgókapcsok gyártási technológiája is. Volt idő mikor még semmilyen más apró kiegészítőt nem lehetett kapni a boltokban, de kor előre haladtával folyamatosan jelentek meg újabb és újabb kiegészítők. Általános fogókapocs, mely tökéletesen illeszkedik az összes biztonsági kapocsba, belső zsinórvezetésű ólomba. Természetesen, mint minden fém kiegészítő, ez is tükröződés mentes teflon bevonattal készül.

Cikkszám: PS-RRS011
Készlet: Raktáron

1 390 Ft

Ez a kapocs kifejezetten a Roonie Rig előkéhez lett kifejlesztve. Szélesített kampós része gyors és könnyed felhelyezést tesz lehetővé a horogra anélkül, hogy bármilyen egyéb segédeszközt igénybe vennénk.  Csillanás mentes bevonattal.

GINOP