EVA táskák

TOP MIX EVA Háromrészes etetőkeverő
TOP MIX EVA Háromrészes etetőkeverő 7 700 Ft Készlet: Beszerzés alatt
TOP MIX EVA Kerek száktartó
TOP MIX EVA Kerek száktartó 6 560 Ft Készlet: Raktáron (7 db)
Top Mix WetNet dupla száktartó táska
Top Mix WetNet dupla száktartó táska 21 590 Ft Készlet: Raktáron (13 db)
Top Mix WetNet vízmerítő
Top Mix WetNet vízmerítő 4 490 Ft Készlet: Raktáron (6 db)
Cikkszám: TM929-E
Készlet: Beszerzés alatt

7 700 Ft

100%-ban vízmentes etetőkeverő, mely tartozéka további kettő darab, félkör alakú, benne elhelyezhető kisebb keverő/tároló edény. Alkalmas etetőanyag keverésére és tárolására, zárható fedelével pedig megvédi azt a kiszáradástól. A két kis edényben pedig további etetőanyagot, pelletet, kukoricát, élőanyagot tárolhatunk, melyeket az etetőkeverőben tárolt etetőanyag tetejére is elhelyezhetünk, mely fedelének lezárásával óvhatjuk azokat is a kiszáradástól, vagy a nap melegétől, illetve esőtől.
Méret: átm.30cm x 24cm

Cikkszám: TM926-E
Készlet: Raktáron (7 db)

6 560 Ft

EVA anyagból készült víz és szagmentes száktartó. Horgászat után nem kell megvárni, hogy a vizes haltartó és merítőháló megszáradjon, és elviselni, hogy a büdös víz az autóba csöpögjön, vagy elviselni a nedves szák nem igazán kellemes szagát. A száktartó használatával ezek a kellemetlenségek kiküszöbölhetők. A száktartó teljesen víz és szagmentes tárolást és szállítást tesz lehetővé. Vigyázzunk, hogy a nedves, vizes haltartó hálót ne felejtsük benne hosszú ideig, mert a több napig nedvesen benne tárolt hálónak kinyitás után olyan elviselhetetlen szaga lesz, melyet csak rémálmunkban tudunk elképzelni. Méret: átm.45cm x 10 cm

Cikkszám: TM926
Készlet: Raktáron (13 db)

21 590 Ft

Top Mix EVA WetNet dupla száktartó

Méretei miatt kényelmesen elfér benne 2 db 4m haltartó, ezen kívül mellé tehetünk még 2 db merítőfejet is. EVA anyaga miatt szagtalanul szállíthatjuk a vizes, halnyálkás haltartóinkat autónkban, nem kell attól tartani, hogy az utazásd közben nem tudunk mellette zárt térben megmaradni. Fedelén praktikus mérőszalag található, ha a kifogott halat meg kívánjuk tartani, meg is mérhetjük vele azonnal. Fülei kényelmes, megvastagított fogó felülettel rendelheznek, szállítás közben visszacsúsztathatók a száktartó mellé.

Méretei: 50*20*60 cm

Cikkszám: TM924
Készlet: Raktáron (6 db)

4 490 Ft

Top Mix EVA WetNet vízmerítő

Praktikus vízmerítő, ha a leszakadt part vagy a magas stég miatt nem tudunk kényelmesen vizet meríteni a horgászathoz. 5m hosszú kötelének hossza a fogantyú peremeivel szabályozható. Összehajtható, így kis helyen elfér. Belső részén cipzáros hálóval ellátott, megakadályozza, hogy a vízből falevelek vagy egyéb hulladék kerüljön a tároló felületbe. Pergető horgászok számára csalihal tárolására is szolgálhat.

Méretei: 20*20*20 cm

GINOP