Vödör, dézsa

Haldorádó Carp Team kerek vödör 5 liter
Haldorádó Carp Team kerek vödör 5 liter 1 390 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Haldorádó Carp Team szögletes vödör 2,5 liter
Haldorádó Carp Team szögletes vödör 2,5 liter 1 190 Ft Készlet: Raktáron (12 db)
Haldorádó Carp Team szögletes vödör 5 liter
Haldorádó Carp Team szögletes vödör 5 liter 1 390 Ft Készlet: Raktáron (10 db)
Vödör csalizó tálcával 10 liter
Vödör csalizó tálcával 10 liter 1 690 Ft Készlet: Raktáron (24 db)
Vödör csalizó tálcával 18 liter
Vödör csalizó tálcával 18 liter 2 790 Ft Készlet: Raktáron (30 db)
Vödör csalizó tálcával 5 liter
Vödör csalizó tálcával 5 liter 1 190 Ft Készlet: Raktáron (23 db)
Cikkszám: HD-JET56P
Készlet: Beszerzés alatt

1 390 Ft

Cikkszám: HD-JETQ25
Készlet: Raktáron (12 db)

1 190 Ft

Cikkszám: HD-JETQ50
Készlet: Raktáron (10 db)

1 390 Ft

Cikkszám: HD-JET103
Készlet: Raktáron (24 db)

1 690 Ft

Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 10 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 4 literes tálkából áll (falmagassága 9 cm). A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár élő anyagot is tehetünk, de akár a csalizásra szánt anyagokat is tárolhatjuk benne. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben. Ráadásul egyik gyártó palettáján sem található ilyen kis méretű vödörből fedeles és tálcás változat.

Cikkszám: HD-JET160-4p
Készlet: Raktáron (30 db)

2 790 Ft

Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 16 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 2 literes tálkából áll (falmagassága 9 cm). A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár élő anyagot is tehetünk, de akár a csalizásra szánt anyagokat is tárolhatjuk benne. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben. Ráadásul egyik gyártó palettáján sem található ilyen kis méretű vödörből fedeles és tálcás változat.

Cikkszám: HD-JET56
Készlet: Raktáron (23 db)

1 190 Ft

Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 5 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 2 literes tálkából áll (falmagassága 6,5 cm). A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár élő anyagot is tehetünk, de akár a csalizásra szánt anyagokat is tárolhatjuk benne. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben. Ráadásul egyik gyártó palettáján sem található ilyen kis méretű vödörből fedeles és tálcás változat.

GINOP