Vödör, dézsa

Haldorádó Carp Team szögletes vödör 2,5 liter
Haldorádó Carp Team szögletes vödör 2,5 liter 1 990 Ft Készlet: Raktáron (10 db)
Haldorádó Carp Team szögletes vödör 5 liter
Haldorádó Carp Team szögletes vödör 5 liter 2 490 Ft Készlet: Raktáron (13 db)
Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 liter
Haldorádó Vödör csalizó tálcával 10 liter 2 990 Ft Készlet: Raktáron (22 db)
Haldorádó Vödör csalizó tálcával 16 liter
Haldorádó Vödör csalizó tálcával 16 liter 4 990 Ft Készlet: Raktáron (24 db)
Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 liter
Haldorádó Vödör csalizó tálcával 5 liter 1 990 Ft Készlet: Raktáron (46 db)
Cikkszám: HD-JETQ25
Készlet: Raktáron (10 db)

1 990 Ft

Praktikus és hasznos szögletes 2,5 literes vödör, amely rugalmas anyagból készült és jár hozzá fedél is. A megszokott hengeres formától eltérően, szögletes kialakítással kerül forgalomba. Ennek az óriási előnye, hogy sokkal jobb helykihasználtsággal és stabilitással rendelkezik, mint a már megszokott formájú társai. A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor a bojlit, stick mixet, esetleg az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben.

Cikkszám: HD-JETQ50
Készlet: Raktáron (13 db)

2 490 Ft

Praktikus és hasznos szögletes 5 literes vödör, amely rugalmas anyagból készült és jár hozzá fedél is. A megszokott hengeres formától eltérően, szögletes kialakítással kerül forgalomba. Ennek az óriási előnye, hogy sokkal jobb helykihasználtsággal és stabilitással rendelkezik, mint a már megszokott formájú társai. A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor a bojlit, stick mixet, esetleg az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben.

Cikkszám: HD-JET103
Készlet: Raktáron (22 db)

2 990 Ft

Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 10 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 4 literes tálkából áll (falmagassága 9 cm). A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár élő anyagot is tehetünk, de akár a csalizásra szánt anyagokat is tárolhatjuk benne. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben. Ráadásul egyik gyártó palettáján sem található ilyen kis méretű vödörből fedeles és tálcás változat.

Cikkszám: HD-JET160-4p
Készlet: Raktáron (24 db)

4 990 Ft

Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 16 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 2 literes tálkából áll (falmagassága 9 cm). A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár élő anyagot is tehetünk, de akár a csalizásra szánt anyagokat is tárolhatjuk benne. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben. Ráadásul egyik gyártó palettáján sem található ilyen kis méretű vödörből fedeles és tálcás változat.

Cikkszám: HD-JET56
Készlet: Raktáron (46 db)

1 990 Ft

Praktikus és hasznos a Haldorádó kerek vödör szettje, amely egy 5 literes, rugalmas anyagból készült, fedeles vödörből és egy ebbe passzoló méretű 2 literes tálkából áll (falmagassága 6,5 cm). A tökéletesen záródó, műanyag fedővel ellátott vödör jó szolgálatot tehet, amikor az előre bekevert etetőanyagot szeretnénk megvédeni a kiszáradástól és az értékes aromák elpárolgásától. Ha csalihalat kell autóban szállítani, akkor se feledkezzünk meg róla. Ebből garantáltan nem lötyög ki a víz! A tálkába pedig akár élő anyagot is tehetünk, de akár a csalizásra szánt anyagokat is tárolhatjuk benne. Ez a vödör azoknak is jó választás lehet, akik már a standard méretű vödröket is nagynak találták, és a kisebb méretűeket részesítik előnyben. Ráadásul egyik gyártó palettáján sem található ilyen kis méretű vödörből fedeles és tálcás változat.

GINOP