Haldorádó LEGEND Groundbait - Kiwi

Haldorádó LEGEND Groundbait - Kiwi

1 990 Ft1 390 Ft 30%
  • Cikkszám: HD23910
  • Készlet: Raktáron (50< db)

2021-ben újult meg legnépszerűbb csalicsaládunk, és látott napvilágot a LEGEND Pellet széria, mely a már megszokott Sinking (süllyedő oldódó), Wafter (mérsékelt felhajtóerejű + oldódó) és a Pop Up (lebegő, nem oldódó) csalijainkat hívatott rendszerezni és átláthatóvá tenni. 2022-ben kerültek forgalomba a csalik ízesítésével tökéletesen harmonizáló LEGEND MAX Jam aromák, míg 2023-ban bemutatjuk a LEGEND Groundbait Serie termékeket, egy komplett etetőanyag családot, amely tökéletesen passzol a már forgalomban lévő csalikhoz és aromákhoz, amelyek a feederes nagyponty-horgászok kedvencei.

Ahogy a LEGEND csalikat és aromákat, úgy a LEGEND Groundbait szériát is elsősorban a nagyobb testű pontyok megfogására állítottuk össze. A tíz tagból álló etetőanyag család nagy részét tulajdonképpen a már jól bevált, évek óta a szortimentünk részét képező LEGENDÁS etetőanyagok alkotják. Ezek jó része 10-15 éve töretlen sikernek örvend. Ezeket felfrissítettük, kicsit megújítottuk, modern köntösbe bújtattuk, de a legfontosabb, hogy a folyamatosan változó feeder technika által felmerülő igények kielégítésre tökéletesen alkalmassá tettük.

A LEGEND Groundbait a következő ízváltozatokban kerül forgalomba: Édes Ananász, Brutális Máj, Tüzes Ponty, Chilis Tintahal, Csoki Narancs, Mézes Pálinka, Vörös Démon, Spicy Krill, Fokhagymás Hal, Kiwi

Hasonló termékek

Haldorádó Top Method Feeder etetőanyag - Brutal Liver
Haldorádó Top Method Feeder etetőanyag - Brutal Liver 2 490 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó TORNADO Method MIX - Sipi 2
Haldorádó TORNADO Method MIX - Sipi 2 1 490 Ft Készlet: Raktáron (38 db)
Haldorádó BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó
Haldorádó BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó 2 190 Ft Készlet: Raktáron (33 db)
GINOP