Haldorádó 4S Method Pellet Groundbait - Tél

Haldorádó 4S Method Pellet Groundbait - Tél

1 990 Ft
  • Cikkszám: HD23491
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 400 g
  • Egységár: 4 975 Ft/kg

A 4S Method Pellet Groundbait magas minőségű etetőanyagok fejlesztésében és tesztelésben a Haldorádó Method Feeder Team SK, azaz Rigó Péter vezette szlovák csapatunk, a Bolgár Géza által vezetett Haldorádó RO Feeder Team Radesti, és természetesen a hazai magyar teszthorgász csapatunk is részt vett. Így a 2021. évi Method Feeder VB első helyén végző magyar csapat tagjai közül Sipos Gábor és Döme Gábor, a VB harmadik helyén végző szlovák válogatott és negyedik helyen végző román válogatott tagjainak tudása és tapasztalata adódik össze ezekben a termékekben. Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy jelenleg a világ legjobb Method Feeder horgászainak, három nemzet közös munkájának eredménye ölt testet ezekben a termékekben.

E csalogatóanyagok alapját a 4S Method Pellet Mix képezi. Ezek a pellet keverékek annyira jól sikerültek, hogy Európa minden olyan taván jól működnek, ahol élnek pontyok. Hihetetlenül jól szelektálnak és összegyűjtik a pontyokat, de igazi erejüket method versenyeken mutatják meg! A pellet keverék mellett azonban szükség volt ezekhez tökéletesen passzoló etetőanyagokra, csalikra és aromákra is. 3 országban egyszerre, egy időben zajlottak a tesztek. Több mint 20 különböző változatból kellett végül a 4 legjobbat kiválasztani, de a hatékony munkának köszönhetően gyorsan egyértelművé vált, hogy melyek a LEGFOGÓSABBAK!

A 4S Method Pellet Groundbait család mindegyik tagja magas energiatartalmú, extra csalogatóhatású keverék, amelyeket a megfelelő évszakhoz optimalizáltunk. Így van ezekből téli, tavaszi, nyári és őszi változtat. Használatuk nagyon egyszerű, 2 dl vízzel kell bekeverni, majd 10 perc pihentetés után apró törőszitán áttörni. Tökéletesen használhatók önállóan feeder kosárba töltve, pellettel keverve (panírozva) vagy method kosarak „sapkázásához”.

Hasonló termékek

Haldorádó TORNADO Method MIX - Fokhagyma & Mandula
Haldorádó TORNADO Method MIX - Fokhagyma & Mandula 1 490 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
Haldorádó Ready Method - Pisty
Haldorádó Ready Method - Pisty 1 690 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Haldorádó Fluo Energy Groundbait - Chilis Tintahal
Haldorádó Fluo Energy Groundbait - Chilis Tintahal 1 990 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
GINOP