Haldorádó SpéciCorn MIX Limited Edition - Epres Joghurt

Haldorádó SpéciCorn MIX Limited Edition - Epres Joghurt

1 990 Ft1 390 Ft 30%
  • Cikkszám: HD21763
  • Készlet: Raktáron (27 db)
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 1 390 Ft/db

A Haldorádó SpéciCorn termékcsalád már jó ideje meghatározó a magyar piacon. A legtöbb hazai pontyhorgásznak szinte biztos, hogy ott lapul ezek közül 1-2, vagy akár több tégely is a táskájában. Az évek alatt bebizonyították ezek a csalik, hogy sokkal többek, mint egy darabka műanyag. Főként vadvizeken törpeharcsáktól és egyéb zavaró apró halaktól hemzsegő vizekben mutatják meg igazi fogósságukat, kiválogatva az értékes halakat!

Az évek során több új csaliváltozattal bővült a palettánk, de a legnépszerűbb mindmáig a SpéciCorn, és a SpéciCorn Mega, azaz a normál és nagyméretű gumikukoricák. A nyerő ízekről és színekről azonban megoszlik a felhasználóink véleménye. Nagyon sok ötletet, javaslatot kaptunk, amelyből nekünk „csak” ki kellett választani a várható legjobbakat. Ezt követték a tesztek és próbahorgászatok sorozatai, majd végül ez a 6 változat maradt:
- Epres Joghurt (citromsárga + piros)
- Tutti Frutti (citromsárga + pink)
- Puncs Citrom (citromsárga + pink)
- Mangó (citromsárga + narancssárga)
- Mézes Pálinka (citromsárga + narancssárga)
- Krill (citromsárga + barna)

Nagyon fontos, hogy mindegyikben megtalálható alapszín a citromsárga, amely mellé került egy általunk fogósnak vélt szín. Az is folyamatos vita forrása, hogy melyik a jó méret? A kicsi vagy a Mega? Nem tudtuk eldönteni, ezért tettünk mindkettőből a tégelyekbe. Így a csali méretét is a halak kapókedvéhez lehet igazítani, a színek tetszőleges variálásával együtt. Egy tégelyben nem 10, hanem 16 kukoricaszem található. Ezek közül 8 db normál méretű SpéciCorn, 8 db pedig a megnövelt méretű SpéciCorn Mega.

Hasonló termékek

Haldorádó SpéciTiger - Édes Tigrismogyoró
Haldorádó SpéciTiger - Édes Tigrismogyoró 1 990 Ft Készlet: Raktáron (47 db)
Haldorádó Bloodworm Maxi - Fokhagyma
Haldorádó Bloodworm Maxi - Fokhagyma 1 990 Ft990 Ft 50% Készlet: Raktáron (50< db) Akció
Haldorádó SpéciCorn Mega - Epres Kókusz
Haldorádó SpéciCorn Mega - Epres Kókusz 1 990 Ft Készlet: Raktáron (33 db)
GINOP