Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos
Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos
Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos

Thermacell szúnyogriasztó készülék, törésbiztos

18 490 Ft
  • Cikkszám: MR-450
  • Készlet: Raktáron (35 db)
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 18 490 Ft/db

Az MR-450 a ThermaCell legújabb, erősített kivitelű gázpatronos szúnyogriasztó készüléke. Működése megegyezik az MR-150 típusokkal, de jóval masszívabb, gumírozott, ütésálló házzal kerül forgalomba, így bátran használható extrémebb körülmények közt is. A megerősített ház mellett LED működés visszajelzővel is ellátták. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Tartozéka (az alap csomag) 3db lapka és 1db bután palack ami 12 órányi szúnyogriasztásra elegendő, továbbá az övcsipesz amit a készülék hátuljába az erre kialakított helyre egy mozdulattal berakhatunk. A készülék a bekapcsolást követően 10-15 perc elteltével egy megközelítőleg 21 négyzetméteres területen 98% hatékonysággal képes a szúnyogokat riasztani.

Figyelem!! A ThermaCELL lapkák speciális hatóanyaggal és koncentrátummal rendelkeznek nem összetévesztendő hagyományos beltéri szúgyogriasztó készülékek lapkáival! A ThermaCELL készüléket csak és kizárólag kültéren használja!

A riasztás megszakítható a készülék kikapcsolásával. Ez esetben a lapka nem melegszik, így nem párolog a hatóanyag illetve a bután gáz nem fogy. A riasztás bármikor folytatható az ismételt üzembe hellyezéssel, egy óra vagy akár több hét elteltével is ugyanazzal a lapkával és gázpatronnal. 

Hasonló termékek

Thermacell szúnyogriasztó készülék - Lime zöld
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Lime zöld 14 890 Ft Készlet: Beszerzés alatt
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fehér
Thermacell szúnyogriasztó készülék - Fehér 14 890 Ft Készlet: Beszerzés alatt
GINOP