Haldorádó - CSL Tuning Vörös Démon

Haldorádó - CSL Tuning Vörös Démon

1 590 Ft
  • Cikkszám: HDFM-CSLT-VD
  • Készlet: Raktáron (50< db)
  • Kiszerelés: 250 ml
  • Egységár: 6 360 Ft/l

A CSL Tuning aromacsalád előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat, ásványi sókat és étvágyfokozó betaint is tartalmaz. Színe sötétbarna és négy különböző ízesítéssel kerül forgalomba. Ezek a Vörös Démon, Mézes Pálinka, Tenger Kincse, és a Fagyos Ponty.

Mikor melyiket célszerű használni?
1. A Vörös Démon olyan alap íz, amellyel nem lehet hibázni. A tiszta, friss, érett szamóca átható illata bármelyik édes keverékkel nagyon jól harmonizál, tovább erősíti annak hatását.
2. A hallisztes keverékek erejét drasztikusan növeli a büdös Tenger Kincse aroma.
3. A különleges, nem megszokott ízeket és aromákat kereső, kísérletező kedvű horgászok igazi fegyvere a Mézes Pálinkás CSL Tuning aroma, vagy a Fagyos Ponty fantázianevű aroma, amely édes és büdös (hallisztes) keverékekhez egyaránt ajánlott.

Használati útmutató és mestertippek
1. Ez az aroma kifejezetten a hideg, lehűlt (őszi, téli) és lassan felmelegedő tavaszi vizekben hatásos, amíg a víz hőfoka nem éri 16 Celsius-fokot.
2. Egy flakon (250 ml) aroma 5 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására alkalmas. Az aromát a száraz etetőanyagra, a kukoricapogácsára vagy a bekeveréshez szükséges vízhez is önthetjük.
3. Kiválóan használható pelletek, széttört és főtt (áztatott) magvak aromásítására is.
4. Mivel a PVA termékeket nem oldja, kifejezetten ajánlott kisméretű, PVA hálóba csomagolt etetőanyag-rudacskák és pelletek ízesítéséhez.
5. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása.

Hasonló termékek

HALDORÁDÓ FermentX Concentrate - Tejsavas FX 1
HALDORÁDÓ FermentX Concentrate - Tejsavas FX 1 1 490 Ft Készlet: Raktáron (45 db)
Haldorádó BlendeX Serum - Eper + Méz
Haldorádó BlendeX Serum - Eper + Méz 2 990 Ft Készlet: Raktáron (16 db)
Haldorádó FermentX Activator Gel - Tejsavas Nagy Ponty
Haldorádó FermentX Activator Gel - Tejsavas Nagy Ponty 1 690 Ft Készlet: Raktáron (19 db)
GINOP