TOP MIX Method Mix Csokoládé-Hal
TOP MIX Method Mix Csokoládé-Hal

TOP MIX Method Mix Csokoládé-Hal

2 290 Ft
  • Cikkszám: TM171
  • Készlet: Beszerzés alatt
  • Kiszerelés: 850 g
  • Egységár: 2 694 Ft/kg

Kifejezetten a feederes pontyhorgászok számára kifejlesztett nagyon magas protein tartalmú etetőanyag.
Az etetőanyag magas, 60% feletti fehérjetartalmú összetevői, vanília-krém-hal ízvilága az új irányzatot, a halas jelleget tükrözik.
Összetevői a lehető legrövidebb időn belüli legeredményesebb horgászat céljainak figyelembevételével lettek összeválogatva. Ennek megfelelően alapja Halibut, Premium Carp és Tilápia pellet őrleménye, továbbá halfehérje liszt, glutén, sörélesztő capsicin és különböző aminosavak ( L-serine, L-glycine, L-alenine, L-lysine) keveréke. A capsicin a gyors, hatásos csalogató hatást a sörélesztő pedig a kitint biztosítja, melyek a ponty számára a természetes táplálkozási körülmények közt nélkülözhetetlenek. Szénhidrát tartalmú adalékai a ponty energiaszükségletét fedezik. Omega 3 zsírsav tartalma a gyors emésztést segíti elő, amely még kívánatosabbá teszi a halak számára. Egyenletesen finom szemcsézetű, barna színű, édes ízű etetőanyag, Premium Carp mikro pellettel. Fehérje tartalma miatt jellegzetesen büdös illatú, de ezáltal a pontyok számára igen vonzó.
Bekeveréséhez 4 dl víz szükséges. Jellemzően igen kevés mennyiség kell belőle egy-egy horgászathoz. Más etetőkhöz is jól keverhető, növeli azok protein tartalmát. Simítózáras tasakba van csomagolva, így, ha nem fogy el a teljes mennyiség, a tasak tartalma visszazárható.

Hasonló termékek

TOP MIX Method Mix Zöld fűszeres
TOP MIX Method Mix Zöld fűszeres 2 290 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
TOP MIX Method Mix Fűszeres-Húsos
TOP MIX Method Mix Fűszeres-Húsos 2 290 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
TOP MIX Method Mix Hidegvízi
TOP MIX Method Mix Hidegvízi 2 290 Ft Készlet: Raktáron (50< db)
GINOP