Top Mix EVA termékek

Termékcsalád

EVA anyagból készült száktartó, szerelékes táska és keverő edény.

Az EVA termékek víz és szagmentes tárolást és szállítást tesznek lehetővé, védenek a káros napsugaraktól és UV sugárzástól.


Szállítás

  • Személyes átvétel, azonnal 0 Ft
  • Kiszállítás, 1 munkanap alatt 989 Ft

EVA Kerek száktartó

Cikkszám: 926

Készlet: Raktáron
Leírás:

EVA anyagból készült víz és szagmentes száktartó. Horgászat után nem kell megvárni, hogy a vizes haltartó és merítőháló megszáradjon, és elviselni, hogy a büdös víz az autóba csöpögjön, vagy elviselni a nedves szák nem igazán kellemes szagát. A száktartó használatával ezek a kellemetlenségek kiküszöbölhetők. A száktartó teljesen víz és szagmentes tárolást és szállítást tesz lehetővé. Vigyázzunk, hogy a nedves, vizes haltartó hálót ne felejtsük benne hosszú ideig, mert a több napig nedvesen benne tárolt hálónak kinyitás után olyan elviselhetetlen szaga lesz, melyet csak rémálmunkban tudunk elképzelni.

5 960 Ft

1db
Egységár: 5 960 Ft/db

EVA Szögletes száktartó

Cikkszám: 927

Készlet: Raktáron
Leírás:

EVA anyagból készült víz és szagmentes száktartó. Horgászat után nem kell megvárni, hogy a vizes haltartó és merítőháló megszáradjon, és elviselni, hogy a büdös víz az autóba csöpögjön, vagy elviselni a nedves szák nem igazán kellemes szagát. A száktartó használatával ezek a kellemetlenségek kiküszöbölhetők. A száktartó teljesen víz és szagmentes tárolást és szállítást tesz lehetővé. Belül két részre osztott, így a nedves háló mellett tárolt másik háló, nem veszi át annak nedvességét. Kívűl egy nagyméretű zseb biztosít további tárolási lehetőséget. Vigyázzunk, hogy a nedves, vizes haltartó hálót ne felejtsük benne hosszú ideig, mert a több napig nedvesen benne tárolt hálónak kinyitás után olyan elviselhetetlen szaga lesz, melyet csak rémálmunkban tudunk elképzelni.

9 450 Ft

1db
Egységár: 9 450 Ft/db

EVA Szerelékes táska

Cikkszám: 928

Készlet: Raktáron
Leírás:

EVA anyagból készült 100% -ban víz és szagmentes horgásztáska. Megvédi a benne tárolt eszközeinket, ruháinkat a nedvességtől, de akár a benne tárolt folyadék sem tud kiszivárogni belőle, így akár az elvitelre szánt hal tárolására és szállítására is alkalmas.

5 790 Ft

1db
Egységár: 5 790 Ft/db

EVA Háromrészes etetőkeverő

Cikkszám: 929

Készlet: Raktáron
Leírás:

100% -ban vízmentes etetőkeverő, mely tartozéka további kettő darab, félkör alakú, benne elhelyezhető kisebb keverő/tároló edény. Alkalmas etetőanyag keverésére és tárolására, zárható fedelével pedig megvédi azt a kiszáradástól. A két kis edényben pedig további etetőanyagot, pelletet, kukoricát, élőanyagot tárolhatunk, melyeket az etetőkeverőben tárolt etetőanyag tetejére is elhelyezhetünk, mely fedelének lezárásával óvhatjuk azokat is a kiszáradástól, vagy a nap melegétől, illetve esőtől.

7 000 Ft

1db
Egységár: 7 000 Ft/db

Hasonló termékek