Preston HOOKLENGTH SYSTEM (előketartók)

Termékcsalád

A már jól ismert előke tartó 7,5-30cm-es (SMALL), vagy 15-60cm-es (LARGE) előkék tárolására. A fedelében szintén találhatóak tüskék, így horogkötés alkalmával nem kell külön eszközt használnunk a megfelelő méret megkötéséhez.


Szállítás

  • Személyes átvétel, azonnal 0 Ft
  • Kiszállítás, 1 munkanap alatt 989 Ft

HOOKLENGTH BOX - SHORT (előketartó)

Cikkszám: INBOX/24

Készlet: Raktáron
Leírás:

Rendkívül praktikus előke tartó 10-15 cm-es (SMALL) előkék tárolására. Mindkét felében 10-12,5 és 15cm távolságban tüskék találhatóak, melyek az előkék tárolásán kívül azok megkötésében is segítenek. Így horogkötés alkalmával nem kell külön eszközt használnunk a megfelelő méret megkötéséhez. Az előketartó további előnye a kis helyigény, könnyű súly és a vízbe ejtve nem süllyed el. Mágneszárral készült, a sarokpántok is a könnyű záródást és a hosszú élettartamot biztosítják. Az előketartóban lévő tárolótüskék kissé nagyobb "szakállal" készültek, így a megkötött előkék nem képesek maguktól "leugrani". Az egyik tüskesor a könnyebb előke kötés miatt kissé magasabb lett. Gondoltak azokra is, akik feliratozni szeretnék a megkötött előkéket, így az előkék alá kis címkék (tartozék) ragaszthatók, melyek lemoshatók, ha módosítjuk az előkét. Az előketartóra, a könnyebb megkülönböztetés érdekében, kívülről is ragasztható címke. A könyebb nyitást praktikus fül segíti. A design is nagyon esztétikus lett a kiemelt és fehérre festett PRESTON felirat révén.
Két méretben LARGE és SMALL kapható, a large verzióban 15-20-25 és 30 cm hossú előkék tárolhatók.

3 190 Ft

1db
Egységár: 3 190 Ft/db

HOOKLENGTH BOX - LONG (előketartó)

Cikkszám: INBOX/25

Készlet: Raktáron
Leírás:

Rendkívül praktikus előke tartó 15-30 cm-es (LARGE) előkék tárolására. Mindkét felében 15-20-25 és 30 cm távolságban tüskék találhatóak, melyek az előkék tárolásán kívül azok megkötésében is segítenek. Így horogkötés alkalmával nem kell külön eszközt használnunk a megfelelő méret megkötéséhez. Az előketartó további előnye a kis helyigény, könnyű súly és a vízbe ejtve nem süllyed el. Mágneszárral készült, a sarokpántok is a könnyű záródást és a hosszú élettartamot biztosítják. Az előketartóban lévő tárolótüskék kissé nagyobb "szakállal" készültek, így a megkötött előkék nem képesek maguktól "leugrani". Az egyik tüskesor a könnyebb előke kötés miatt kissé magasabb lett. Gondoltak azokra is, akik feliratozni szeretnék a megkötött előkéket, így az előkék alá kis címkék (tartozék) ragaszthatók, melyek lemoshatók, ha módosítjuk az előkét. Az előketartóra, a könnyebb megkülönböztetés érdekében, kívülről is ragasztható címke. A könyebb nyitást praktikus fül segíti. A design is nagyon esztétikus lett a kiemelt és fehérre festett PRESTON felirat révén.
Két méretben LARGE és SMALL kapható, a small verzióban 10-12,5 és 15 cm hossú előkék tárolhatók.

3 790 Ft

1db
Egységár: 3 790 Ft/db

FEEDER HOOK LENGTH SYSTEM (előketartó) 50cm

Cikkszám: INBOX/21

Készlet: Raktáron
Leírás:

Az angol feeder válogatottal közösen kifejlesztett előke tartó rendszer, mely akár 1 méteres előkék tárolására is alkalmas. Robusztus kivitel, mágnes zár, akár 200 előke tárolására. 50-60-75-100cm-es előkék tárolására alkalmas.

8 990 Ft

1db
Egységár: 8 990 Ft/db

HOOKLENGTH SPOOL SYSTEM (előketartó)

Cikkszám: INBOX/22

Készlet: Raktáron
Leírás:

Kompakt megoldás különböző hosszúságú előkék tárolására. A doboz 8 tekercset tartalmaz, illetve matricákat, melyekkel ráírhatjuk a fontosabb adatokat a tekercsekre.

6 290 Ft

1db
Egységár: 6 290 Ft/db

ALL ROUND HOOKLENGTH SYSTEM (előketartó)

Cikkszám: INBOX/19

Készlet: Raktáron
Leírás:

Előketartó rendszer 7,5-10-15-20cm-es előkék tárolására. Teljes mértékben kompatibilis a Preston ládák osztott fiókjaival.

4 790 Ft

1db
Egységár: 4 790 Ft/db

METHOD HOOKLENGTH SYSTEM (Előketartó)

Cikkszám: INBOX/20

Készlet: Raktáron
Leírás:

Előketartó rendszer 7,5-10-15-20cm-es előkék tárolására. Teljes mértékben kompatibilis a Preston ládák osztott fiókjaival.

4 500 Ft

1db
Egységár: 4 500 Ft/db

SMALL HOOKLENGTH SYSTEM (előketartó)

Cikkszám: INBOX/11

Készlet: Elfogyott
Leírás:

Rendkívül praktikus előke tartó 10-15cm-es (LARGE) előkék tárolására. Mindkét felében 10-12,5 és 15 cm távolságban tüskék találhatóak, melyek az előkék tárolásán kívül azok megkötésében is segítenek. Így horogkötés alkalmával nem kell külön eszközt használnunk a megfelelő méret megkötéséhez. Az előketartó további előnye a kis helyigény, könnyű súly és a vízbe ejtve nem süllyed el.

1 890 Ft

1db
Egységár: 1 890 Ft/db

LARGE HOOKLENGTH SYSTEM (előketartó)

Cikkszám: INBOX/12

Készlet: Raktáron
Leírás:

Rendkívül praktikus előke tartó 15-30cm-es (LARGE) előkék tárolására. Mindkét felében 15-20-25 és 30 cm távolságban tüskék találhatóak, melyek az előkék tárolásán kívül azok megkötésében is segítenek. Így horogkötés alkalmával nem kell külön eszközt használnunk a megfelelő méret megkötéséhez. Az előketartó további előnye a kis helyigény, könnyű súly és a vízbe ejtve nem süllyed el.

2 490 Ft

1db
Egységár: 2 490 Ft/db

Hasonló termékek