HALDORÁDÓ TERMÉKEK / Kiegészítő, kellék / Pontyos kellékek /

17 találat
Listázás Megjelenítés
Haldorádó Előkerögzítő gyorskapocs gumi tüske (vegyes)

Haldorádó Előkerögzítő gyorskapocs gumi tüske (vegyes)

Cikkszám: HD-2012-MX

Leírás: A Haldorádó Előkerögzítő gyorskapocshoz külön megvásárolható gumitüske kellően hosszú, hogy akár a folyóvízi szerelékek kifejezetten hosszú előkéjénél is eredményesen használhassuk, dobhassunk nyugodtan a gubancolódás veszélye nélkül. Ha azonban nincs szükségünk ilyen hosszú gumikúpra, akkor azt tetszőleges méretűre vághatjuk, hogy egy egészen rövid, mindössze pár centis előkét is tudjunk vele gond nélkül rögzíteni. A csomagban 6 db gumitüske található, ebből 3 db 40 mm-es és 3 db 54 mm-es.

290 Ft

6db
Egységár: 48 Ft/db

Elfogyott

Haldorádó Kúpos gumiütköző

Haldorádó Kúpos gumiütköző

Cikkszám: HD-YM6032

Leírás: Különleges formájú „forgóvédő” gumiütköző, amely a végszerelék forgójára húzva válik tökéletes kiegészítővé. Feladata, hogy tompítsa az etetőkosár kötésre gyakorolt ütését. Ezáltal biztosítja, hogy nem tud a forgó a kosár aljába szorulni, továbbá nem tudja a kosár a főzsinór kötését megsérteni. 1 csomagban 10 db gumiütköző található.

450 Ft

10db
Egységár: 45 Ft/db

Elfogyott

Haldorádó Pellet Stopper készlet

Haldorádó Pellet Stopper készlet

Cikkszám: HD-N8014

Leírás: A Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára!

A pellet stopper készlet tagjai kialakításuknak köszönhetően kiválóan tartják a pellet csalikat. A hosszabb szárú nagyobb méret ideális a fúrt, vagy nagyobb méretű pelletekhez, ugyanis a hosszú pellet stopper szár mélyen a csaliba hatol, így alakítva ki megfelelő távolságot a csali és a horog között. A kisebb méret ideális a puhább csalik rögzítésére, mint például a hajszálelőkén felkínált csemege kukorica, vagy épp hagyományos pelletek. 1 csomagban, 2 méretben, összesen 126 db stopper található.

490 Ft

10db
Egységár: 49 Ft/db

Elfogyott

HALDORÁDÓ Csalitüske German Righez 10mm

HALDORÁDÓ Csalitüske German Righez 10mm

Cikkszám: HD810-GRIG

890 Ft

6db
Egységár: 148 Ft/db

Raktáron

HALDORÁDÓ Csalitüske German Righez 15mm

HALDORÁDÓ Csalitüske German Righez 15mm

Cikkszám: HD815-GRIG

890 Ft

6db
Egységár: 148 Ft/db

Raktáron

HALDORÁDÓ Csalitüske ütköző

HALDORÁDÓ Csalitüske ütköző

Cikkszám: HD810-BUMP

490 Ft

20db
Egységár: 25 Ft/db

Raktáron

Haldorádó Dupla forgó

Haldorádó Dupla forgó

Leírás:

A Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára! A dupla forgó a leggyorsabb kitekerés során is kipörgeti a felcsavarodásra hajlamos csalival ellátott horogelőkét. 3 különböző méretben kapható. Terhelhetőségük: kicsi - 14 kg, közepes - 22 kg, nagy - 32 kg. 1 csomagban 12 db forgót talál.


Termékcsalád

Haldorádó Biztonsági kapcsos forgó

Haldorádó Biztonsági kapcsos forgó

Leírás:

A Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára! Masszív, kapoccsal ellátott forgó, amely mérettől függően ideális hagyományos fenekező, vagy épp rablóhalas horgászat végszerelékéhez. 3 méretben kapható. Terhelhetőségük: kicsi - 10 kg, közepes - 12 kg, nagy - 14 kg. 1 csomagban 12 db forgó található.


Termékcsalád

Haldorádó Csapágyas forgó erősített kapoccsal

Haldorádó Csapágyas forgó erősített kapoccsal

Leírás:

A Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára!Igazán nagy, bőven 10 kg feletti terhelések elviselésére készített forgó, amely a garantált „működéshez” csapágyazva lett. Hal legyen az uszonyán, ami ezt az erősített kapcsot kinyitja! 3 különböző méretben kapható. Terhelhetőségük: kicsi - 12 kg, közepes - 18 kg, nagy - 25 kg. 1 csomagban 6 db forgót talál.


Termékcsalád

Haldorádó Pontyos forgó

Haldorádó Pontyos forgó

Leírás:

Extrém erős, stabil, henger alakú forgó, mely méretétől függően ideális hagyományos pontyhorgász, feeder, vagy akár ragadozó halas végszerelékekhez is.3 különböző méretben kerül forgalomba.Terhelhetőségük: kicsi - 27 kg, közepes - 35 kg, nagy - 43 kg.Minden csomagban 10 db forgó található.


Termékcsalád

HALDORÁDÓ Doctor Blue

HALDORÁDÓ Doctor Blue

Cikkszám: HDA-DRFISH

Leírás:

Egy új generációs antibakteriális sebfertőtlenítő folyadék, mellyel a halak sebeinek és sérüléseinek gyógyulását segíthetik a horgászok. Számos hasonló célra készült fertőtlenítő spray, illetve gél található a magyar horgászpiacon, viszont ezek között lényegesen kevesebb azok száma, amik valóban betöltik rendeltetésüket és képesek bizonyíthatóan pozitív élettani hatást produkálni. A Doctor Blue garantáltan egy ilyen regeneráló és gyulladáscsökkentő bázisú elsősegély szer! Egyediségét többek között annak köszönheti, hogy aktív összetevői révén nem csak a bakteriális fertőzésektől óvja, hanem a gombásodástól és vízpenész okozta betegségektől, valamint a sebek, fekélyek elfertőződésétől is megvédi a hal testén található sérüléseket. Tökéletes biztonsággal használható horog ütötte sebek, elveszített pikkelyek és nyálkahártya sérülések kezelésére is, mivel nagymértékben elősegíti azok gyógyulását. Legyen szó bármilyen fajról, az összes édesvízi halnál nyugodtan alkalmazható. Ennek a kék fertőtlenítőnek a víznél némileg sűrűbb az állaga, ennek köszönhetően remekül tapad, viszont ezzel együtt kellően híg ahhoz, hogy a hal apróbb pórusaiba is beszivárogjon, s kifejtse hatását. Hosszan tartó hatása mellett további előnye a többi fertőtlenítőszerrel szemben, hogy cseppnyomós adagolású, így sokkal pontosabban tudjuk a kívánt helyre felvinni, ráadásul tovább is használható. Jól zárható, erős és strapabíró műanyag fiolában, 40 milliliteres kiszerelésben kerül forgalomba. Meglehetősen tömény, nagy hatású anyag, így nem kell belőle sok a sebek kezelése során. Gazdaságos felhasználhatóságából és kedvező árából adódóan a horgásznak nem kerül sokba, viszont a kifogott halaink számára akár az életet is jelentheti, ezért minden jóérzésű, természetet és halakat óvni akaró sporthorgász társunknak ajánljuk!


990 Ft

40ml
Egységár: 24 750 Ft/l

Raktáron

Haldorádó Hengeres forgó erősített kapoccsal

Haldorádó Hengeres forgó erősített kapoccsal

Leírás:

Ha igazán erős kapocsra van szüksége, ne keressen tovább! Ez az! Még a legkisebb méretnek is 20 kg a szakítószilárdsága, míg a nagy ragadozó, vagy nádi pontyozáshoz készült méretnek 38 kg! Hogy nem ez lesz a felszerelésének a leggyengébb pontja, az BIZTOS! 3 különböző méretben kerül forgalomba. Terhelhetőségük: kicsi - 20 kg, közepes - 33 kg, nagy - 38 kg. A kicsi és a közepes méretekből 12 db, míg a nagyból 10 db forgó található 1 csomagban.


Termékcsalád

Haldorádó Előkerögzítő gyorskapocs gumi tüskével

Haldorádó Előkerögzítő gyorskapocs gumi tüskével

Leírás:

Ma már szinte nincs olyan finomszerelékes horgász, akinek a kelléktárában nincs előkerögzítő gyorskapocs. A Haldorádó Előkerögzítő gyorskapocshoz adott gumitüske kellően hosszú, hogy akár a folyóvízi szerelékek kifejezetten hosszú előkéjénél is eredményesen használhassuk, dobhassunk nyugodtan a gubancolódás veszélye nélkül. Ha azonban nincs szükségünk ilyen hosszú gumikúpra, akkor azt tetszőleges méretűre vághatjuk, hogy egy egészen rövid, mindössze pár centis előkét is tudjunk vele gond nélkül rögzíteni. A forgókapocs egy hagyományos és egy nyitott, kampó alakú szemmel rendelkezik. Ez utóbbi teszi lehetővé az igazán gyors előkecserét. Az előkehurkot a nyitott szembe kell akasztani és az előke felől ráhúzni a rugalmas rögzítő gumikúpot, ez tartja azt a helyén. Ez a gyorskapocs különösen a finomszerelékes horgászok számára lehet jó választás, hiszen a legkisebb méretű a piacon. 3 különböző méretben kapható. Terhelhetőségük: kicsi - 10 kg, közepes - 12 kg, nagy - 14 kg. 1 csomagban 6-6 db gyorskapocs és gumitüske található.


Termékcsalád

Haldorádó Gubancgátló cső erősített véggel

Haldorádó Gubancgátló cső erősített véggel

Leírás:

A feederbotos kellékek között az egyik nélkülözhetetlen darab, amely a csúszó végszerelékeket teszi teljessé. Ez az erősített véggel ellátott tört gubancgátló cső masszívabb, mint a hagyományos csövek. Lényegesen jobb a tartása, vastagabb az anyaga, és erősebb a forgója. A használata is roppant egyszerű: fűzze be a főzsinórját a cső rövidebbik szára felől és alul ütköztesse meg egy gumigolyóval, illetve egy gyorskapoccsal. A gubancgátló cső kapcsába kerülhet a megfelelő feeder kosár, míg alul a gyorskapocsba az előke. A leghatékonyabb működés érdekében, mindig a rövidebbik szár legyen felfele, míg a hosszabb szár nézzen az előke irányába! Két méretben kapható. Méretek: rövid - teljes hossz: 85 mm, ebből 55 mm a hosszabbik oldal, hosszú - teljes hossz: 150 mm, ebből 120 mm a hosszabbik oldal. 1 csomagban 3 db azonos méretű gubancgátló cső.


Termékcsalád

Haldorádó Gubancgátló cső horgos kapoccsal

Haldorádó Gubancgátló cső horgos kapoccsal

Leírás:

A feederbotos kellékek között az egyik nélkülözhetetlen darab, amely a csúszó végszerelékeket teszi teljessé. Különlegessége, hogy hosszú kivitelben készül, ugyanakkor megőrizte tartását, és erejét a gubancgátló cső. A használata is roppant egyszerű: fűzze be a főzsinórját a cső rövidebbik szára felől és alul ütköztesse meg egy gumigolyóval, illetve egy gyorskapoccsal. A gubancgátló cső kapcsába kerülhet a megfelelő feeder kosár, míg alul a gyorskapocsba az előke. A leghatékonyabb működés érdekében, mindig a rövidebbik szár legyen felfele, míg a hosszabb szár nézzen az előke irányába! Két méretben kapható. Méretek: rövid - teljes hossz: 125 mm, ebből 80 mm a hosszabbik oldal, hosszú - teljes hossz: 245 mm, ebből 180 mm a hosszabbik oldal. 1 csomagban 3 db azonos méretű gubancgátló cső található.


Termékcsalád