HORGOK ÉS ZSINÓROK /

93 találat
Listázás Megjelenítés
Korum LINE SNIPS

Korum LINE SNIPS

Cikkszám: KLS

Leírás:

Monofil zsinórok vágására alkalmas csipesz.


990 Ft

1db
Egységár: 990 Ft/db

Raktáron

TRACES

TRACES

Cikkszám: KSN/TMP

Leírás:

KORUM drótelőke csomag. 7x7 szálból készül, forgóval, gyorscsatlakozóval. A csomagban 3 db drótelőke található.


790 Ft

5db
Egységár: 158 Ft/db

Elfogyott

KORUM SNAPPER TITANIUM LEADERS 30 lb (16,2 kg) - 30 cm

KORUM SNAPPER TITANIUM LEADERS 30 lb (16,2 kg) - 30 cm

Cikkszám: KSN/TL1

Leírás:


Titánium előke csuka horgászathoz 30 cm hosszban.30 lb (16,2 kg) szakítószilárdság.2 190 Ft

5db
Egységár: 438 Ft/db

Elfogyott

Korum SNAP TACKLE TRACE - TWIN PACK

Korum SNAP TACKLE TRACE - TWIN PACK

Termékcsalád

Haldorádó Pellet Hook

Haldorádó Pellet Hook

Leírás:

Ezt a horgot azoknak készítették, akik nem a horogra teszik a csalit. A Pellet Hook tulajdonképpen egy speciális csali rögzítési módot tesz lehetővé. Haldorádó Pellet Hook jellemzői - Ideális horogtípus, amely során tökéletes összhangban van a szár hossza és az öböl szélessége. - A könnyed behatolást a rendkívül hegyes és tartós horoghegy garantálja. - A hosszú fárasztások során fellépő kellemetlen halvesztést (lefordulást), az optimális méretű horogszakáll meggátolja. - A horog – a hasonló D-ring horgokhoz képest – meglepően vékony és könnyű, amely tökéletes összhangban van a kicsi csalikhoz is. - Annak ellenére, hogy nem egy vastag húsú "szalmahúzó kampó", mégis nagyon erős és acélos horog, amely biztosíték arra, hogy akár egy kapitális pontyot is gond nélkül kifoghassunk vele! - Ideális méretű a horog szárán rögzített fém karika, még a kisebb horgokon is! - Nagyon szépen, igényesen van felkötve a karika. - Olyan vékony damillal van felrögzítve a kis fém karika, hogy alig látható, egyáltalán nem zavaró. - Füles horog, könnyen egyszerűen (palomár csomóval) köthető. - A húsos szújú halakhoz: ponty, amur, márna, compó horgászata során különösen ajánlott. - 6 különböző méretben készül: 1, 2, 4, 6, 8, 10.Minden csomag 5 db horgot tartalmaz.


Termékcsalád

Korum DEAD BAIT KIT

Korum DEAD BAIT KIT

Leírás:

Hagyományos fenekező szerelék csukára. A csomagban található 56 g-os ólom elegendő ahhoz, hogy mozdulatlanul tartsuk szerelékünket. A csomagban a felszereléshez szükséges eszközök (forgó, gumiütközők, ólom, stb.) megtalálhatóak.


Termékcsalád

Korum SUNKEN FLOAT PATERNOSTER KIT

Korum SUNKEN FLOAT PATERNOSTER KIT

Leírás:

Speciális csukázó szerelék készítéséhez szükséges csomag. Használatával gubancolódás nélkül emelhetjük ki csalinkat. Alkalmazás főképp hideg vízben történő horgászathoz javasolt, mikor a csuka alaposabban szemügyre veszi áldozatát. A csomagban a felszereléshez szükséges eszközök (forgó, gumiütközők, ólom, stb) megtalálható.


Termékcsalád

Preston LOOP TYER - Hurokkötő

Preston LOOP TYER - Hurokkötő

Leírás:

Preston hurokkötő.


Termékcsalád

Preston PR39 Horgok

Preston PR39 Horgok

Leírás:

Bronz színű, szakállas füles horog, kihajlított füllel. Ugyanolyan kialakítású, mint a PR38 horog, de mikroszakállas kivitelben.Tökéletes hajszálelőkés horgászathoz, pontyos verseny horgászathoz.


Termékcsalád

Preston PR38 Horgok

Preston PR38 Horgok

Leírás:

Bronz színű, szakáll nélküli füles horog, kihajlított füllel. Ugyanolyan kialakítású, mint a PR36 horog, de erősebb kivitelben.Tökéletes hajszálelőkés horgászathoz, pontyos verseny horgászathoz.


Termékcsalád

Top Mix Zsinórjelölő filc

Top Mix Zsinórjelölő filc

Leírás:

Horgászzsinóron a dobástávolság megjelölésére szolgál. Használatával mindig pontosan az etetésre tudunk horgászni. Miután a szerelékünket bedobtuk az etetésre, illetve a kívánt távolságra, zsinórt a zsinórjelölő krétával az orsó előtt megjelöljük 30 - 60 cm hosszban, majd rövid ideig várunk amíg megszárad. A következő dobásoknál túl kell dobni a jelölésen, majd a zsinórt a jelölésig behúzni, ekkor pontosan a kívánt távolságban horgászunk. A jelölést időnként, ahogy kopik, meg kell ismételni. Nem csak a matchbotos horgászatoknál vehetjük hasznát, hanem a feeder, bolognai, fenekező, vagy bojlis horgászatoknál is. Többféle színben kapható, a sötét színű zsinóroknál a fehér és sárga használata, míg a világos színűeknél a piros és fekete színűt célszerű használni. Négy új színnel bővült a paletta, három fluoro színűvel amelyek feltőnő színe rendkívül jó láthatóságot biztosít, és egy egész különlegessel, amely fluoreszkál a sötétben. Ez utóbbi éjszakai horgászatoknál kiváló. Fontos: ha azt akarjuk, hogy foszforeszkáljon, előtte erős fénybe, pl. a fejlámpa fényébe kell tartani. Nagy előnyük, hogy évek alatt sem fogynak el és ha a kupakot mindíg visszatesszük, nem szárad be, gyakorlatilag csak elveszíteni lehet.


Termékcsalád

Preston DUTCH MASTER HAIR RIG 30

Preston DUTCH MASTER HAIR RIG 30" - 75 cm

Leírás:

Előkötött szakállas horog fűzött csalival történő horgászathoz. DM SERIE1 füles horog, KORUM QUICK STOP és kiegyensúlyozott damil használatával. 75cm-es előke.


Termékcsalád

Preston DUTCH MASTER HAIR RIG 6

Preston DUTCH MASTER HAIR RIG 6" - 15 cm

Leírás:

Előkötött szakállas horog fűzött csalival történő horgászathoz. DM SERIE1 füles horog, KORUM QUICK STOP és kiegyensúlyozott damil használatával. 15 cm-es előke.


Termékcsalád

Preston DUTCH MASTER HAIR RIG -STANDARD 15

Preston DUTCH MASTER HAIR RIG -STANDARD 15" - 38 cm

Leírás:

Előkötött szakállas horog fűzött csalival történő horgászathoz. DM SERIE1 füles horog, KORUM QUICK STOP és kiegyensúlyozott damil használatával. 38 cm-es előke.


Termékcsalád

Preston COMPETITION 322 HOOKS TO NYLON

Preston COMPETITION 322 HOOKS TO NYLON

Leírás:

Előkötött PR 322-es horog. 20 cm-es hosszban.


Termékcsalád