MAGVAK / ETETŐ MAGVAK / Haldorádó /

5 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
Haldorádó Tejsavas Kukorica

Haldorádó Tejsavas Kukorica

Leírás:

Abszolút újdonságnak számít a Haldorádó palettáján megjelenő FermentX termékcsalád, valamint a hozzá kapcsolódó adalékanyagok. Ezek nem mások, mint erjesztett etetőanyag és magkeverékek. A FermetX termékek 60 nap fermentálás után kerülnek forgalomba. A speciális tartályokban a készítés során úgy érlelődik a keverék, mint a legjobb borok. Garantáltan 100%-ig természetes és nem tartalmaz tartósítószert. Tejsavas magvak etetéshez, csalizáshoz Etetéshez és csalizáshoz kínáljuk a három különböző magmixet: a Tejsavas kukorica, a Tejsavas kukorica-búza és a 4X Mag Mix (kukorica, búza, repce, tigrismogyoró) bármelyike alkalmas a szoktató etetéshez és a halak helyben tartásához.


Termékcsalád

Haldorádó Dobozos kukorica tépőzáras

Haldorádó Dobozos kukorica tépőzáras

Leírás:

Klasszikus és nélkülözhetetlen termék a békés halak horgászata során, amely mára világszerte ismertté vált. A válogatott, kifogástalan minőségű kukorica, évek múltán is megőrzi frissességét és fogósságát. Bármilyen horgászmódszernél bevethető. Egyetlen horgász vödréből sem hiányozhat! A termék esztétikai értékét némiképp befolyásolhatja, hogy a doboz kisebb nagyobb mértékben horpadt, de természetesen mindez a kukorica használati értékén mit sem változtat!


Termékcsalád

Haldorádó Mag Mix

Haldorádó Mag Mix

Leírás:

Új adalékanyag széria jelent meg idén a Haldorádó termékek kínálatában, melynek középpontjában a pontyhorgászat áll. A Haldorádó Ponty Program célja az, hogy olyan hasznos adalékokat kínáljon, amelyekkel bármilyen etetőanyag keverék eredményesebbé tehető. Olyan alapvető mixeket hoztunk létre, amelyek az eredményes pontyhorgászat során gyakorta nélkülözhetetlenek. Négy új érdekes keveréket kínálunk. Haldorádó Micro Mag Mix Az apró magvak hatékonysága a pontyhorgászatban megkérdőjelezhetetlen. Imádják a pontyok ezt szemezgetni, ropogtatni. Keverhetjük etetőanyaghoz, Pellet Packhoz, főtt magvakhoz. A keverék 12 különféle aprómagból áll. Áztatva, vagy főzve érdemes felhasználni! Tartalma: Hajdina, repce, lenmag, négermag, muhar, vörös cirok, fehér köles, sárga köles, vörös köles, máriatövis, kender, geránium


Termékcsalád

Haldorádó Főtt kukorica

Haldorádó Főtt kukorica

Leírás:

A főtt kukorica natúr változatban is az egyik legnépszerűbb csalogatóanyag, ám tovább ízesítve jelentősen megnövelhetjük annak hatását. Az „amur” ízesítésű magvak a sok hazai vízben is megtalálható, nagyra növő növényevő halnak, az amurnak próbál meg a hínár-sás + pisztácia aromájával kedveskedni. Ez messziről a horgászhely közelébe csalogatja a kíváncsi torpedókat. Önmagában, egyre nagyobb mennyiségen szórva igazán hatásos, de ez több napot igények. Ha már a rövid idejű horgászatok során is szeretnénk vendégül látni a halakat, akkor a bevált amuros etetőanyagunkba érdemes keverni, adagolása ilyenkor felkúszhat akár 30-40 %-ig is.


Termékcsalád

Haldorádó Tigrismogyoró főtt

Haldorádó Tigrismogyoró főtt

Leírás:

A szelektív ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalifajtája a tigrismogyoró, amely egyre népszerűbb, egyre többen használják hazánkban is. Mi sikerének titka? A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a kemény, viszonylag nagy: 8-15 mm átmérőjű szemeket csak végső esetben fogyasztják el az apró fehérhalak és törpeharcsák, így esélyünk hatványozottan nő - ha ezzel etetünk - a termetesebb halak megérkezésére. Ugyanis a leggyakoribb probléma, hogy mire megérkeznének a nagyobb példányok, már csak az üres placc fogadja őket, az meg nem túl vonzó... A tigrismogyoró fogósságának titka a magas, természetesen cukorszint. Aki még nem kóstolta, annak érdemes megízlelni, meghökkenve tapasztalja majd, hogy milyen finom. Kellemes édes íze mellett 25% körüli fehérjetartalommal rendelkezik és értékes vitaminforrásként is szolgál. Spanyolországban nagyon sokféle módon elkészített tigrismogyoró alapú terméket hoznak forgalomba emberi fogyasztásra, a halaknak pedig csak akkor jut, ha marad...:) A mi alapanyagunk is az egyik legnagyobb spanyol termelőtől származik, amelyet idehaza megfőzünk és a legfogósabb Haldorádó aromákkal tovább ízesítünk. (Bár kapható natúr, ízesítés nélküli változatban is.) Legyen szó szoktató etetésről vagy csalizásról, mindenképpen érdemes kipróbálni, akár más magvakkal, vagy bojlival is keverve. A zacskó felbontása után 2-3 napon belül el kell azt használni, ha esetleg marad, akkor azt hűtőben tárolva még később is felhasználhatjuk.


Termékcsalád

  • 1