Cikkek

Válasszon kategóriáinkból

A svéd válogatott TOP MIX-ben

A TOP MIX és a Svéd Horgászszövetség között létrejött megállapodás értelmében az elkövetkezendõ három évben a TOP MIX fogja szponzorálni a svéd nemzeti válogatottat az Európa Bajnokságokon és a Világbajnokságokon.

TOP MIX mintabolt Pakson

Sok éve már, hogy elõször kinyitotta ajtaját a vásárlók elõtt a Papp Horgászbolt Pakson. Az akkori széles választékával is sok újdonságot nyújtott vásárlóinak. Évek során folyamatosan fejlõdött, nõtt, míg ez év áprilisában új, kúltúrált, nagy üzlethelyiségbe költözött, ahol vásárlói kényelmesen válogathatnak a termékek között a tágas, légkondícionált helyiségben.

Kedvenc horgászvizeim 1.

Sok kedvenc vizem van itthon is és külföldön is, ahol nemcsak maga a horgászat és halfogás jelent örömöt, hanem maga a környezet, a víz szépsége, az emberek közvetlensége is. Ilyen víz a Dráva folyó horvát szakaszának az a része, ahol a folyót kiengedik utolsó tározójából és egy több kilométeres csatornán keresztül vezetik vissza a régi mederbe. A határhoz igen közel van, nekem talán néhány kilométerrel több, mintha a Dunára mennék. Itthon, a horgászok, néhány kivételtõl eltekintve, nem is sejtik, hogy milyen ?horgász paradicsom? található közvetlen mellettünk. Ezt a vízterületet szeretném most a teljesség igénye nélkül bemutatni, figyelemmel arra, hogy én csak a csatornán szoktam horgászni, rakós, vagy spicc bottal.rnrn

TOP MIX Kupa 2007, Balatonújlak

Az idei évben immár 6. alkalommal került megrendezésre a TOP MIX Kupa horgászverseny. A verseny helyszíne ebben az évben is a Nyugati - Övcsatorna (Balatonmáriai-árok) Balatonújlak melletti szakasza volt. A szép környezetben lévõ, halban gazdag csatorna egyenletes feltételeket, meglehetõsen sok halat és jó, kényelmes körülményeket biztosított a versenyzõk részére.

Egy verseny tapasztalatai I.

Minden versenybõl, lehet és kell is tapasztalatot levonni, legyen az jó, vagy rossz verseny. Nincs olyan verseny, amit utólag végig gondolva, nem lehetett volna egy kicsit másként csinálni, még akkor is, ha megnyertük azt. Még gyõzelem esetén is vannak olyan apró pici dolgok, amit, ha másként csinálunk, még több hal a jutalmunk. Nem is beszélve egy elrontott versenyrõl.rn