SONUBAITS TERMÉKEK / Barbel & Carp / Halibut pellets /

3 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
Sonubaits Hali-Hookers

Sonubaits Hali-Hookers

Leírás:

Hali-Hooker termékcsalád a hagyományos halibut pelletek továbbfejlesztett, tökéletesített változata.A halibut pelletek kitűnő megoldásnak számítanak szinte mindenféle haltípus (márna és domolykó a ponty, compó, keszeg) esetén, de az is látható, hogy nem annyira felhasználóbarát horogcsali.Ezért a Sonubaits hosszú és kemény fejlesztésének eredményeképpen elkészítette a Hali-Hooker horogcsalit, mely több mint 50 féle olajat tartalmaz, de emelett kitűnően horogálló, így közvetlenül horogra is tehető, de hajszálelőkén is használható. Távdobásnak is ellenáll és többször is felhasználható, mivel nem olvad le a horogról, hajszálelőkéről. 


Termékcsalád

Sonubaits OOZING BARBEL $ CARP PEL

Sonubaits OOZING BARBEL $ CARP PEL

Leírás:

Attraktorokkal átitatott süllyedő horog pellet, mely vízbe érve lassan oldódik és felhőt képez akár 24 órán keresztül. Három alap ízben kerül forgalomba: Fűszeres kolbászos, Sajtos fokhagymás, Halibut. Elsősorban nagytestű ponty és márna csali


Termékcsalád

Sonubaits Tuff Hali-Hooker

Sonubaits Tuff Hali-Hooker

Leírás:

A Hali Hooker pelletek továbbfejlesztett változata. A csalizópelletekben már bizonyított a halibut, így azon nem változtatott  fejlesztő csapat, de 50% több olajat tartalmaz. Emellett a pellett lágyabb is lett és sokkal tovább megmarad a horgon.


Termékcsalád

  • 1